• Ακούστε τώρα | KosmosFM
  • Sara & Mara | Blog
Παρασκευή, 4 Ιουλίου, 2025
agrinionet.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αγρίνιο
  • Τοπικά Νέα
  • Δυτική Ελλάδα
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Παραπολιτική
  • Coloured Stories
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
agrinionet.gr
  • Αγρίνιο
  • Τοπικά Νέα
  • Δυτική Ελλάδα
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Παραπολιτική
  • Coloured Stories
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
agrinionet.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων

Καιρός: Συνεχίζονται οι βροχές την Κυριακή – Τι καιρό θα κάνει την Καθαρά Δευτέρα

από Συντακτική Ομάδα
06/03/2022
σε Αγρίνιο
Χρόνος ανάγνωσης: 1 ′
A A
0
Καιρός: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα – Πέφτει η θερμοκρασία
Share on FacebookShare on Twitter

Καιρός: Συνεχίζονται οι βροχές την Κυριακή – Τι καιρό θα κάνει την Καθαρά Δευτέρα. Για σήμερα, Κυριακή 6 Μαρτίου, αναμένονται νεφώσεις με βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τα φαινόμενα στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια και στα ανατολικά νησιωτικά τμήματα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται στα ανατολικά ηπειρωτικά, ενώ μικρή πτώση στα βόρεια. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -6 έως 9 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -4 έως 4, στην Ήπειρο από -4 έως 13 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -4 έως 13, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 13 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, ενώ στην Κρήτη από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά Άρθρα.

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και μεγάλος κίνδυνος για πυρκαγιές

Καιρός: αίθριος με ζέστη

Καιρός: μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες

Καιρός: έρχονται βροχές και καταιγίδες

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις έως 5 Μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί έως 6 Μποφόρ και μετά το μεσημέρι δυτικοί έως 5 Μποφόρ. Στο Βόρειο Αιγαίο αρχικά βορειοανατολικοί έως 7 Μποφόρ και μετά το μεσημέρι από βόρειες γενικά διευθύνσεις έως 5 Μποφόρ, ενώ στο Κεντρικό Αιγαίο αρχικά νοτιοανατολικοί και μετά το μεσημέρι βορειοδυτικοί έως 5 Μποφόρ.

Η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ και για σήμερα Κυριακή 6 Μαρτίου:

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Nεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι το απόγευμα σε βόρειοιυς βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και στα θαλάσσια παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και πιθανώς στα ημιορεινά, οι οποίες θα είναι κατά τόπους πυκνές μέχρι το μεσημέρι.
Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 5 και πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι ανατολικοί 5 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 08 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το απόγευμα στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία και τη νύχτα και στις υπόλοιπες περιοχές, ενώ κατά τόπους στα δυτικά θα σταματήσουν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και τα ημιορεινά, οι οποίες θα είναι κατά τόπους πυκνές μέχρι το μεσημέρι στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία και μέχρι το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Θρακικό πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και μέχρι το βραδυ κατά τόπους στα νότια θα σταματήσουν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, καθώς και στα ημιορεινά της Ηπείρου, οι οποίες στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα είναι κατά τόπους πυκνές, ωστόσο μέχρι το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στο βόρειο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που κατά τόπους στη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την κεντρική Στερεά θα είναι ισχυρά, από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ κατά τόπους θα σταματήσουν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, κυρίως της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς, όπου μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους πυκνές.
Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Στα βόρεια θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε βόρειους βορειοδυτικούς με εξασθένηση από αργά το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Στα βορειότερα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ, με εξασθένηση το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και από το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που είναι πιθανό κατά διαστήματα να είναι έντονα, από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 στρεφόμενοι το μεσημέρι από τα βόρεια σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση της Καθαράς Δευτέρας

Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και πιθανώς τις βραδινές ώρες στο βόρειο Αιγαίο.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, κυρίως στα βόρεια. Θα υπάρχουν ωστόσο και διαστήματα βελτίωσης, κυρίως στα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ, στην υπόλοιπη χώρα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα βόρεια ηπειρωτικά ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Στα νότια θα φτάσει τους 16 και στην υπόλοιπη χώρα τους 13 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

cnn.gr 

Tags: καιρός
Συντακτική Ομάδα

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του AgrinioNet.gr δεσμεύεται να παρέχει έγκυρη, έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν την τοπική και εθνική επικαιρότητα. Με επαγγελματισμό και αφοσίωση, καταγράφουμε τις εξελίξεις, αναλύουμε τα γεγονότα και φέρνουμε στο προσκήνιο θέματα που ενδιαφέρουν τους αναγνώστες μας. Στόχος μας είναι η αντικειμενική πληροφόρηση και η ουσιαστική κάλυψη των ειδήσεων με υπευθυνότητα και σεβασμό στην αλήθεια.

Διαβάστε ακόμα.

Προχωρούν οι διαδικασίες για την προκήρυξη του διαγωνισμού μελετών για την χωροταξική ανάπτυξη της περιοχής της λίμνης Τριχωνίδας
Αγρίνιο

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης ή μαθήματα κοινωνικού ήθους από την ΤΕΡΝΑ …»

Με αφορμή μία άκρως προσβλητική  επιστολή την οποία απηύθυνε προ ημερών προς το Δημοτικό Συμβούλιο...

από Συντακτική Ομάδα
03/07/2025, 21:12
«Λουκέτο» 48 ωρών στις υπηρεσίες καθαριότητας όλων των δήμων της χώρας
Αγρίνιο

«Λουκέτο» 48 ωρών στις υπηρεσίες καθαριότητας όλων των δήμων της χώρας

Σε αποχή από την εργασίας τους στις υπηρεσίες καθαριότητας όλων των δήμων της χώρας θα...

από Συντακτική Ομάδα
03/07/2025, 20:25
Ο Δήμος Αγρινίου στο 6ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Μικρασιατικών Συλλόγων στο Ηράκλειο
Αγρίνιο

Ο Δήμος Αγρινίου στο 6ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Μικρασιατικών Συλλόγων στο Ηράκλειο

Ο  Δήμος Αγρινίου, ως διοργανωτής του 5ου Πανελλήνιου Ανταμώματος Μικρασιατικών Συλλόγων, συμμετείχε στην τελετή έναρξης...

από Συντακτική Ομάδα
02/07/2025, 19:06
Αγρίνιο: Στην μετά Παπαναστασίου εποχή, ποιος;
Αγρίνιο

Απάντηση Παπαναστασίου στην ανακοίνωση του Συνδυασμού  «Αγρίνιο- Πάμε Ψηλά»

Απάντηση στην ανακοίνωση του Συνδυασμού  «Αγρίνιο- Πάμε Ψηλά» :  «Για ακόμα μία φορά, η αντιπολίτευση...

από Συντακτική Ομάδα
02/07/2025, 18:51
Η πρώτη δημόσια ενημερωτική συνάντηση για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο δήμων Αγρινίου- Θέρμου
Αγρίνιο

Η πρώτη δημόσια ενημερωτική συνάντηση για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο δήμων Αγρινίου- Θέρμου

Με μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης, φορέων και πολιτών πραγματοποιήθηκε η πρώτη  δημόσια ενημερωτική συνάντηση...

από Συντακτική Ομάδα
01/07/2025, 20:51
Αγρίνιο: Δήλωση Κ. Πιστιόλα για το Ειδικό Πολεοδομικό
Αγρίνιο

Αγρίνιο: Δήλωση Κ. Πιστιόλα για το Ειδικό Πολεοδομικό

Η δημοτική παράταξη «Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά» μετείχε σήμερα στην ενημερωτική συνάντηση για το νέο...

από Συντακτική Ομάδα
01/07/2025, 19:43

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τεχνική Εταιρεία A4B

RSS Sara & Mara | Blog

  • Τι θα κάνει ο Γάκιας αν ο κοριός έχει πιάσει κι άλλον από την παράταξη του; sara-mara
  • Ο Δήμαρχος Αγρινίου δεν μπορεί να κάνει ζάφτι την παράταξη του. Ποιον θέλει για δήμαρχο; Μήπως υπάρχει τρίτο πρόσωπο που θα αναγκαστούν να τον βάλουν μπροστά για να μην χαθεί ο δήμος; sara-mara
  • Εις την Γαλλικήν ... sara-mara
  • Άτολμος λόγω πολιτικής ομηρίας; sara-mara
  • Μην τάξεις στον άγιο κερί... sara-mara
  • Ο Βοεβόδας... μήνυσε ... sara-mara

agrinionet .gr

Αγρίνιο

Τοπικά Νέα

Δυτική Ελλάδα

Ελλάδα

Πολιτική

Παραπολιτική

Coloured Stories

Ροή Ειδήσεων

 

Οικονομία

Υγεία

Πολιτισμός

 

Συνεντεύξεις

Info

Ταυτότητα

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Cookies

Όροι Χρήσης

 

Επικοινωνία

....

Web Design & Development

© 2025 Agrinionet

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agrinionet.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

agrinionet .gr

Αγρίνιο

Τοπικά Νέα

Δυτική Ελλάδα

Ελλάδα

Πολιτική

Παραπολιτική

Coloured Stories

Ροή Ειδήσεων

 

Οικονομία

Υγεία

Πολιτισμός

 

Συνεντεύξεις

Info

Ταυτότητα

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Cookies

Όροι Χρήσης

 

Επικοινωνία

....

Web Design & Development

© 2024 Agrinionet

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agrinionet.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αγρίνιο
  • Τοπικά Νέα
    • Αγρίνιο
    • Άκτιο Βόνιτσας
    • Αμφιλοχία
    • Θέρμο
    • Μεσολόγγι
    • Ναύπακτος
    • Ξηρόμερο
  • Δυτική Ελλάδα
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Παραπολιτική
  • Coloured Stories
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
    • Εκδηλώσεις
    • Θέατρο
    • Σινεμά

© 2024 Agrinionet.gr. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.