Μέχρι την επόμενη Παρασκευή θα έχει τοποθετηθεί η πεζογέφυρα στη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου, σύμφωνα με ανάρτηση του Κωνσταντίνου Κιτσοπάνου, δημοτικού συμβούλου του δήμου Αγρινίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB.
Να θυμίσουμε ότι φορτηγό με ανασηκωμένη την καρότσα του στις 10.36 το πρωί στις 25 Φεβρουαρίου 2025, κινούμενο λίγα μέτρα από τον κόμβο της Μεγάλης Χώρας, στην Ε.Ο. Αντιρρίου Ιωαννίνων, γκρέμισε την πεζογέφυρα, ευτυχώς χωρίς θύματα αλλά με μεγάλες υλικές ζημιές.
Η ανάρτηση του Κ. Κιτσοπάνου
Έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας, η πεζογέφυρα που ένωνε Μεγάλη χώρα – Τριανταίικα, θα βρίσκεται και πάλι στην θέση της!!
Το μόνο που απομένει, είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Ευχαριστώ θερμά τον περιφερειάρχη κ. Ν. Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Α. Μαυρομάτη για την ευαισθησία που επέδειξαν και ξεπέρασαν τάχιστα,τα όποια γραφειοκρατικά κολλήματα και απέδειξαν για μια ακόμη φορά το πραγματικό τους ενδιαφέρον για τα χωριά μας, με έργα – όχι λόγια, κενά περιεχομένου.
— στην πόλη Αγρίνιο.








