• Ακούστε τώρα | KosmosFM
  • Sara & Mara | Blog
Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου, 2025
agrinionet.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αγρίνιο
  • Τοπικά Νέα
  • Δυτική Ελλάδα
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Παραπολιτική
  • Coloured Stories
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
agrinionet.gr
  • Αγρίνιο
  • Τοπικά Νέα
  • Δυτική Ελλάδα
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Παραπολιτική
  • Coloured Stories
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
agrinionet.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων

42ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας: Καραΐσκος και Νούλα οι νικητές. Ο Αγρινιώτης Κων/νος Σταμούλης δεύτερος

από Συντακτική Ομάδα
09/11/2025
σε Αγρίνιο, Διάφορα, Ειδήσεις, Ελλάδα
Χρόνος ανάγνωσης: 4 ′
A A
0
42ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας: Καραΐσκος και Νούλα οι νικητές. Ο Αγρινιώτης Κων/νος Σταμούλης δεύτερος
Share on FacebookShare on Twitter

Τερματισμός: Ο Παναγιώτης Καραΐσκος τερματίζει πρώτος στο Καλλιμάρμαρο εξασφαλίζοντας για δεύτερη φορά την πρωτιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο χρόνος του είναι 2:20:10.

Στη δεύτερη θέση ο Κωνσταντίνος Σταμούλης με 2:23:24

Σχετικά Άρθρα.

Αγρίνιο: συνελήφθη 36χρονος που απειλούσε με κυνηγετικό όπλο

Με αιχμές παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Αμφιλοχίας Δημήτρης Φούκας

Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου: νέες τιμές στα διόδια

Η εορτή των Χριστουγέννων στην Ι. Μ. Αιτωλοακαρνανίας  

Ο νικητής του 42ου ΑΜΑ, Παναγιώτης Καραΐσκος.


Μάχη έγινε για την τρίτη θέση την οποία κέρδισε ο Ούγγρος Laszlo Tarnai με 2:23:51.
Την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κέρδισε ο Χαράλαμπος Πιτσώλης με 2:24:02.

O Παναγιώτης Καραΐσκος περιμένει να συγχαρεί τον Χαράλαμπο Πιστώλη (1ος και 3ος στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αντίστοιχα)
Οι νικητές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μαραθώνιου.

Την 10άδα συμπληρώνουν οι Παναγιώτης Μπουρίκας, Νίκος Σταμούλης, Ismail Ssenyange, Δημήτρης Λινάρδος, Νίκος Νικολακέας, Δημήτης Τσάκαλος.

Στις γυναίκες η Ματίνα Νούλα, και σταθερά πρώτη από το 15ο χλμ., είναι η μεγάλη νικήτρια του 42ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας τερματίζοντας σε 2:39:27, χρόνος που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ.

H νικήτρια του 42ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας, Ματίνα Νούλα.

Στην δεύτερη θέση η Γιώτα Βλαχάκη με 2:49:31, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε η Ράνια Ρεμπούλη με 2:43:30.
Η κατάταξη στις γυναίκες αντιστοιχεί με αυτή και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

H Γιώτα Βλαχάκη.

40ο χλμ.: Με 2:13!22 ο Καραΐσκος περνά το 40ο χλμ. με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους αθλητές (3’02”) και μένει να δούμε τον χρόνο τερματισμού του. Ο Κωνσταντίνος Σταμούλης φαίνεται να εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση, ενώ ακολουθούν Tarnai, Πιτσώλης και Μπουρίκας.

35ο χλμ.: Σταθερά πρώτος στην κορυφή ο Καραΐσκος με πέρασμα 1:57:34 στο 35ο χλμ. Ο Κωνσταντίνος Σταμούλης έχει αποσπαστεί από το γκρουπ ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση. Το γκρουπ των Tarnai, Μπουρίκα και Πιτσώλη ακολουθεί, ενώ ελαφρώς πιο πίσω είναι οι Ν. Σταμούλης, Ssenyange, Τσάκαλος, Λινάρδος και Νικολακέας.

Η Ματίνα Νούλα πέρασε το 35ο χλμ. σε 2:13:34.

O Παναγιώτης Καραΐσκος
Μπουρίκας και Πιτσώλης στη μάχη.

30ο χλμ.: Στο σημείο ορόσημο, στο 30χλμ. ο Παναγιώτης Καραΐσκος περνά πρώτος σε 1:41:20. Η διαφορά του με το υπόλοιπο γκρουπ έχει ανέβει φτάνοντας τα 2’45”.
Εντός 10άδας οι Ssenyange, Tarnai,  K. Σταμούλης, N. Σταμούλης, Πιτσώλης, Τσάκαλος, Μπουρίκας, Γ. Σταμούλης, Λινάρδος).
Καθώς ο ήλιος αυτή τη στιγμή είναι πολύ δυνατός μένει να δούμε πώς και αν θα επηρεάσει τους αθλητές.

Τους αθλητές εμψυχώνουν οι θεατές που αρχίζουν και πληθαίνουν κατά μήκος της διαδρομής.

Στις γυναίκες ο χρόνος 1:54:41 της Ματίνας Νούλα στο 30ο χλμ. δείχνει μία επίδοση στα 2:40-41.

25ο χλμ.: Ο αθλητής του ΝΓΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, Παναγιώτης Καραΐσκος, πρώτος στο 25οχλμ. το οποίο πέρασε σε 1:24:26, 2΄ διαφορά από το επόμενο γκρουπ αθλητών.

1:35:26 είναι ο χρόνος που η Ματίνα Νούλα (ΝΓΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908) πέρασε το 25ο χλμ. συνεχίζοντας στην κορυφή της κούρσας. Η Γιώτα Βλαχάκη ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 4’21” διαφορά και στην τρίτη θέση η Ράνια Ρεμπούλη.

21,1o χλμ.: Ο Παναγιώτης Καραΐσκος κρατά σταθερά πρώτος στην 1η θέση περνώντας τον Ημιμαραθώνιο σε 1:10:54. Οι υπόλοιποι αθλητές (Ssenyange, Πιτσώλης, Τσάκαλος,  K. Σταμούλης, Tarnai,  N. Σταμούλης, Γ. Σταμούλης. Klements, Μπουρίκας) ακολουθούν σε ένα γρουπ 1’13” μετά τον Καραΐσκο.

Η Ματίνα Νούλα πέρασε το σημείο σε 1:20:14 με τη δεύτερη, Γιώτα Βλαχάκη, να ακολουθεί με διαφορά 3’18”. Στην τρίτη θέση η Ράνια Ρεμπούλη, ενώ η Κατερίνα Ασημακοπούλου ανέβηκε στην 4η θέση.

10:06 – Οι τερματισμοί στον αγώνα των 10χλμ. συνεχίζονται. Συνολικά έλαβαν εκκίνηση 13828 δρομείς.
Η Κατερίνα Κουτλή, που ήταν πρώτη ως το 10οχλμ. και δεύτερη στο 15οχλμ. σταμάτησε την προσπάθειά της στον Μαραθώνιο.
Ο Παναγιώτης Καραΐσκος μεγαλώνει την απόσταση από τους υπόλοιπους.

15ο χλμ.: Ο Καραΐσκος ήταν ο πρώτος που πέρασε το 15ο χλμ. σε 50:06. Ο Klements ακολουθεί από κοντά, ενώ τρίτος συνεχίζει ο Ssenyange. Τσάκαλος, Πιτσώλης, Κωνσαντίνος Σταμούλης, Tarnai, Γιώργος Σταμούλης, Μενής και Νίκος Σταμούλης ακολουθούν.

Η Ματίνα Νούλα ανέβηκε στην κορυφή περνώντας το 15ο χλμ. σε 57:02. Η Κουτλή ακολουθεί 54″ πιο πίσω. Βλαχάκη, Ρεμπούλη, Elajou, Ασημακοπούλου, Παπαποστόλου, Noora Honkala (από την Φινλανδία) και Δημάκη ακολουθούν.

10ο χλμ.: Ο Παναγιώτης Καραΐσκος προηγείται στο 10λχμ. με τον Klements στη δεύτερη θέση. Ssenyange, Τσάκαλος, Πιτσώλης και Μενής ακολουθούν. Οι τρεις Σταμούληδες (Γιώργος, Κωνσταντίνος, Νίκος) και Tarnai εντός της 10άδας.

Ίδια η κατάταξη και στο ίδιο σημείο στις γυναίκες με την Κουτλή να περνά σε 38:16. Νούλα και Βλαχάκη ακολουθούν.

5οχλμ.: Το σημείο πέρασε πρώτος ο Παναγιώτης Καραΐσκος. Στη δεύτερη θέση ο Amanteous Klements, αθλητής του ΓΣ Καλλιθέας, που θεωρείται outsider, έρχεται με ρεκόρ 2:28 από τον Μαραθώνιου του Αμβρούργο. Ακολουθούν ο Γιώργος Μενής, ο Ismail Ssenyange από την Ουγκάντα, ο Χαράλαμπος Πιστώλης (και νικητής της περσινής διοργάνωσης), ο Δημήτρης Τσάκαλος, ο Γιώργος Σταμούλης, ο Ισπανος Ander Uribe, ο Ούγγρος Laszlo Tarnai, ενώ την 10άδα συμπληρώνουν ο Κωνσταντίνος και Νικόλαος Σταμούλης.

Στις γυναίκες η Κατερίνα Κουτλή προηγείται με τις Ματίνα Νούλα και Γιώτα Βλαχάκη να είναι μαζί. Ακολουθούν Ράνια Ρεμπούλη, η Γαλλίδα Tala Elajou , η Μαρία Παπαπποστούλου, η Κατερίνα Ασημακοπούλου, η Ιταλίδα Ayse Sonmez, η Άννα Γιανναδάκη και η Ντενίζ Δημάκη.

9:00 – Το πρώτο μπλοκ του 42ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας παίρνει εκκίνηση. Συνολικά θα λάβουν εκκίνηση 15 μπλοκ.

Δείτε LIVE τα αποτελέσματα

Από την εκκίνηση του 42ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας.

Αγώνας 10 χλμ. OPAP
Ξεκίνησαν οι τερματισμοί του Αγώνας 10 χλμ. OPAP. Ο Παναγιώτης Πετρουλάκης είναι ο νικητής του αγώνα με 30:03. Στη δεύτερη θέση ο αθλητής από την Γερμανία Marius Abele με 30:48 και τρίτος ο Γιώργος Τάσσης με 31:15.
Από πλευράς Πανελλήνιου Πρωταθλήματος την τριάδα απαρτίζουν ο Παναγιώτης Πετρουλάκης, ο Γιώργος Τάσσης και ο Σέργιος Διακοστεφανής (31:20)

Τα αποτελέσματα του Αγώνα 10 χλμ. OPAP

O Παναγιώτης Πετρουλάκης.

Στις γυναίκες η Αναστασία Μαρινάκου ήταν και πάλι πρώτη πετυχαίνοντας ρεκόρ με 33:03. Στη δεύτερη θέση η Christa Cain με 34:45 και στην τρίτη θέση η Μελίσσα Αναστασάκης με 34:55. Μαρινάκου, Αναστασάκης και Αθανασία Κοκκορού (35:23) η νικήτρια τριάδα του Πανελλήνου Πρωταθλήματος.

Ρεκόρ και φέτος για την Αναστασία Μαρινάκου.
Σε αναμονή των τερματισμών του αγώνα 10 χλμ. OPAP

Η στιγμή που όλοι οι δρομείς της χώρας μας έφτασε. Η Κυριακή 9 Νοεμβρίου ανήκει στον 42ου Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, τη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της χώρας μας.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 8:00 με την εκκίνηση του αγώνα 10 χλμ. OPAP, ενώ στις 9:00 θα λάβουν εκκίνηση και οι αθλητές του Μαραθώνιου. Παράλληλα διεξάγονται και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και για τις δύο αποστάσεις.

Εδώ θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη του αγώνα και να ενημερώνεστε για τους αθλητές που πρωταγωνιστούν.

Καλή επιτυχία σε όλους!

runnermagazine.gr

Tags: ΑγρίνιοδιάφοραΕιδήσειςΕλλάδαΕπικαιρότητα
Συντακτική Ομάδα

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του AgrinioNet.gr δεσμεύεται να παρέχει έγκυρη, έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν την τοπική και εθνική επικαιρότητα. Με επαγγελματισμό και αφοσίωση, καταγράφουμε τις εξελίξεις, αναλύουμε τα γεγονότα και φέρνουμε στο προσκήνιο θέματα που ενδιαφέρουν τους αναγνώστες μας. Στόχος μας είναι η αντικειμενική πληροφόρηση και η ουσιαστική κάλυψη των ειδήσεων με υπευθυνότητα και σεβασμό στην αλήθεια.

Διαβάστε ακόμα.

Κατούνα: Συναγερμός για εξαφάνιση 53χρονου
Αγρίνιο

Αγρίνιο: συνελήφθη 36χρονος που απειλούσε με κυνηγετικό όπλο

Αστυνομική επέμβαση σημειώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων στο Αγρίνιο, όπου συνελήφθη ένας 36χρονος μετά από καταγγελία...

από Συντακτική Ομάδα
26/12/2025, 20:36
Με αιχμές παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Αμφιλοχίας Δημήτρης Φούκας
Αμφιλοχία

Με αιχμές παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Αμφιλοχίας Δημήτρης Φούκας

Την παραίτησή του από τις θέσεις ευθύνης που κατείχε στη δημοτική διοίκηση Αμφιλοχίας υπέβαλε ο...

από Συντακτική Ομάδα
26/12/2025, 20:30
Ερώτηση για την αύξηση των διοδίων στη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης»
Δυτική Ελλάδα

Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου: νέες τιμές στα διόδια

Από την 1η Ιανουαρίου 2025, θα ισχύουν νέες, αναπροσαρμοσμένες τιμές διοδίων στη Γέφυρα Ρίου -...

από Συντακτική Ομάδα
26/12/2025, 20:14
Η εορτή των Χριστουγέννων στην Ι. Μ. Αιτωλοακαρνανίας  
Αγρίνιο

Η εορτή των Χριστουγέννων στην Ι. Μ. Αιτωλοακαρνανίας  

Με λαμπρότητα και με πληθωρική συμμετοχή των πιστών εορτάστηκε η μεγάλη Δεσποτική Εορτή των Χριστουγέννων...

από Συντακτική Ομάδα
26/12/2025, 20:04
Η δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων στην Ι. Μ. Αιτωλοακαρνανίας  
Ειδήσεις

Η δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων στην Ι. Μ. Αιτωλοακαρνανίας  

Στον ιστορικό Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου χοροστάτησε στην Ακολουθία...

από Συντακτική Ομάδα
26/12/2025, 19:55
Το Αγρίνιο στα γιορτινά του – Εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο βίντεο Δεκεμβρίου 2025
Αγρίνιο

Το Αγρίνιο στα γιορτινά του – Εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο βίντεο Δεκεμβρίου 2025

Το Αγρίνιο «φοράει» και φέτος τα γιορτινά του και υποδέχεται τα Χριστούγεννα με φωταγωγημένους δρόμους,...

από Συντακτική Ομάδα
25/12/2025, 17:23

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τεχνική Εταιρεία A4B

RSS Sara & Mara | Blog

  • Το γούρι του Μητσοτάκη "γκαντεμιά" για wanna be βουλευτή... sara-mara
  • Κακός οιωνός το φαναράκι που πιάστηκε στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο; sara-mara
  • Επίπληξη σε αντιδήμαρχο για φήμες περί «διαδοχής» σε δήμο της Αιτωλοακαρνανίας sara-mara
  • Γιατί ο Παπαναστασίου έψαχνε στη σακούλα; sara-mara
  • Οι "πολέμιοι" και τα μονοκούκια... sara-mara
  • Ποια είναι η "Σιδηρά Κυρία" του πικρού πρωινού καφέ; sara-mara

agrinionet .gr

Αγρίνιο

Τοπικά Νέα

Δυτική Ελλάδα

Ελλάδα

Πολιτική

Παραπολιτική

Coloured Stories

Ροή Ειδήσεων

 

Οικονομία

Υγεία

Πολιτισμός

 

Συνεντεύξεις

Info

Ταυτότητα

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Cookies

Όροι Χρήσης

 

Επικοινωνία

....

Web Design & Development

© 2025 Agrinionet

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agrinionet.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

agrinionet .gr

Αγρίνιο

Τοπικά Νέα

Δυτική Ελλάδα

Ελλάδα

Πολιτική

Παραπολιτική

Coloured Stories

Ροή Ειδήσεων

 

Οικονομία

Υγεία

Πολιτισμός

 

Συνεντεύξεις

Info

Ταυτότητα

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Cookies

Όροι Χρήσης

 

Επικοινωνία

....

Web Design & Development

© 2024 Agrinionet

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agrinionet.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αγρίνιο
  • Τοπικά Νέα
    • Αγρίνιο
    • Άκτιο Βόνιτσας
    • Αμφιλοχία
    • Θέρμο
    • Μεσολόγγι
    • Ναύπακτος
    • Ξηρόμερο
  • Δυτική Ελλάδα
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Παραπολιτική
  • Coloured Stories
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
    • Εκδηλώσεις
    • Θέατρο
    • Σινεμά

© 2024 Agrinionet.gr. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.