• Ακούστε τώρα | KosmosFM
  • Sara & Mara | Blog
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου, 2025
agrinionet.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αγρίνιο
  • Τοπικά Νέα
  • Δυτική Ελλάδα
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Παραπολιτική
  • Coloured Stories
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
agrinionet.gr
  • Αγρίνιο
  • Τοπικά Νέα
  • Δυτική Ελλάδα
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Παραπολιτική
  • Coloured Stories
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
agrinionet.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων

Ο Χάρης Καραπάνος υποψήφιος με τον Νεκτάριο Φαρμάκη για την Περιφέρεια

από Συντακτική Ομάδα
21/03/2019
σε Αγρίνιο, Πολιτική, Τοπικά Νέα
Χρόνος ανάγνωσης: 1 ′
A A
0
Ο Χάρης Καραπάνος υποψήφιος με τον Νεκτάριο Φαρμάκη για την Περιφέρεια
Share on FacebookShare on Twitter

Γεννήθηκα το 1980 στο Αγρίνιο όπου μεγάλωσα και ολοκλήρωσα τις εγκύκλιες σπουδές μου. Πτυχιούχος της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών παρακολούθησα πολλά σεμινάρια και μαθήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ παράλληλα εξειδικεύτηκα στις δημόσιες σχέσεις και την διοίκηση.

Σήμερα, πιστεύοντας στην ανάγκη συνεχούς εξέλιξης και επιμόρφωσης είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής Οικονομικών. Είμαι δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου και του Δικηγορικού Συλλόγου Σλέσβιχ-Χόλσταϊν της Γερμανίας. Έχω επίσης από τα φοιτητικά μου χρόνια εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα για μεγάλες εταιρίες όπως η Tim τηλεπικοινωνίες, η ADP ltd, η δικηγορική εταιρία των καθηγητών της Νομικής Φλογαϊτη-Σίουτη κ.α.

Σχετικά Άρθρα.

Επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στο Αγρίνιο

Φ. Ζαΐμης: «Έγκαιρη προετοιμασία και βελτιστοποίηση της πρόληψης εν όψει της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου»

Συνάντηση εργασίας με τους Δήμους της Δυτικής Ελλάδας – Ν. Φαρμάκης: «Με συνεργασία και συντονισμό θα πάμε όλοι ψηλότερα»

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης στις Φυτείες, Παπαδάτο, Κατούνα και Κανδήλα Αιτωλοακαρνανίας

Είμαι μέλος σε ενώσεις και επιστημονικούς φορείς σήμερα στο πλαίσιο των ενδιαφερόντων μου, ενδεικτικά, Society for the Law of the Eastern Churches of the Law School of Vienna (Ένωση για το εκκλησιαστικό δίκαιο των Ανατολικών Εκκλησιών , της Νομικής του Πανεπιστημίου της Βιέννης), European Association of Law and Economics (Ευρωπαϊκή Ένωση του δικαίου και της οικονομίας), Ένωση Αιτωλοακαρνάνων Λογοτεχνών,Γυμναστική Εταιρία Αγρινίου, Σύλλογος Ιεροψαλτών Αιτωλοακαρνανίας “Άνθιμος ο Αρχιδιάκονος” κ.α

Γονείς μου ο Θεόδωρος Καραπάνος συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΤΕ, πρώην εκδότης του περιοδικού «ΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ» και πτυχιούχος Ιεροψάλτης και η Βιβή Παπαγαλάνη συνταξιούχος υπάλληλος του ΙΚΑ. Σύζυγός μου η Δρ. Ελένη Δαουτσάλη-Καραπάνος Χημικός, Λέκτορας του Πανεπιστημίου του Φλένσμπουργκ στη Γερμανία και καθηγήτρια σύμβουλος της μέσης εκπαιδεύσεως.

Από τα μαθητικά, τα φοιτητικά χρόνια έως και σήμερα ανέπτυξα κοινωνική δράση συμμετέχοντας σε μαζικούς χώρους και απέκτησα διοικητική εμπειρία ασκώντας διοίκηση στο πλαίσιο της κοινωνίας των πολιτών και του εθελοντισμό. Όλοι μας ως ενεργοί πολίτες με τα διαφορετικά βιώματα και εμπειρίες που έχουμε, μπορούμε να προσφέρουμε στο συνάνθρωπο μας, στο κοινωνικό σύνολο, στον τόπο μας. Ειδικά στις μέρες μας η κρίση αξιών έχει οδηγήσει σε μια άνευ προηγουμένου οικονομική και κοινωνική φθορά ενώ οι κατά καιρούς λανθασμένες επιλογές προκάλεσαν ιδιαίτερα προβλήματα στην αγορά με τεράστιο κόστος στην καθημερινότητά μας. Την ίδια στιγμή το κράτος δυσλειτουργεί με κόστος στην ατομική αξιοπρέπεια ειδικά στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας και της εκπαίδευσης.

Τα τελευταία χρόνια δεν είναι δύσκολο κάποιος να διαπιστώσει τις αθρόες μετακινήσεις νέων αλλά και μεγαλύτερων συμπολιτών μας σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και την μετανάστευσή σε τρίτες χώρες όπου εκατοντάδες χιλιάδες αναζητήσαμε μια καλλίτερη επαγγελματική προοπτική ή ακόμη και την ίδια την ελπίδα. Ο τομέας αυτός, το φαινόμενο αυτό είναι κάτι που γνωρίζω και θεωρώ ο,τι μπορώ να προσφέρω ως άνθρωπος που το έχω βιώσει εμπειρικά. Είναι όμορφο να ερχόμαστε από μια πατρίδα με τέτοια ιστορία αλλά πιο όμορφο το να μπορούμε να διεκδικήσουμε την περίοπτη θέση που μπορεί και πρέπει η Ελλάδα να έχει στην ιστορία. Σε αυτή την κατεύθυνση χρειάζεται αγώνας. Ένας αγώνας με αξιοπρέπεια, με ειλικρίνεια, με πίστη και αγάπη. Ο αγώνας γίνεται με στόχευση το κοινό όφελος και η συμμετοχή στην πολιτική -σε όλα τα επίπεδα- πρέπει να είναι μόνο προσφορά. Δεν είναι ανεκτό το να ζει κάποιος από την πολιτική αλλά να ζει για να προσφέρει στα κοινά. Η διαφάνεια στην πολιτική δεν μπορεί να υπόσχεση αλλά αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση.

Η Αιτωλοακαρνανία μας, αυτή η τόσο ιδιαίτερη γωνιά της Ελλάδας που μας γέννησε, που μας φιλοξενεί, είναι ένας τόπος ευλογημένος από το Θεό, με πλούσιο γεωγραφικό ανάγλυφο, με απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης όπως και η δύναμη των ανθρώπων της. Ο τόπος μας έχει τα εχέγγυα, τις δυνατότητες, τον φυσικό πλούτο και τον κόσμο που μπορεί να αποτελέσει υπόδειγμα ανάπτυξης και να γίνει ανταγωνιστικός. Ένας λαός δουλεμένος, με ιστορία στην αγροτική παραγωγή, με ιστορία στην τέχνη, την ποίηση και με προσφορά στην προσπάθεια και τον αγώνα για ελευθερία. Χαρακτηριστικά θεμελιωμένα και σμιλεμένα σε κάθε γωνιά της Αιτωλοακαρνάνικης γης. Ένας τόπος όμως που δεν έχει λάβει αυτά που έπρεπε και υπολείπεται σε ανάπτυξη σε σχέση με άλλους νομούς και περιφέρειες της πατρίδας μας. Πρέπει και μπορούμε όλοι μαζί με ενθουσιασμό και εμπειρία, με προτάσεις και όρεξη για δουλειά να παλέψουμε για προσφορά στην κατεύθυνση της ανάπτυξης και αναδόμησης του τόπου μας, της ζωής μας, της ελπίδας μας.

Θυμάμαι την αείμνηστη γιαγιά μου δασκάλα, Ευφροσύνη Τσακάλου- Παπαγαλάνη σε περιηγήσεις που κάναμε στον κήπο των Ηρώων στην πατρίδα της στο Μεσολόγγι να μου τονίζει ότι κάθε αγώνας, κάθε μάχη κερδίζεται μόνο με πίστη και αγάπη.

Σας καλώ με πίστη και αγάπη, με ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια να προσπαθήσουμε για την επόμενη μέρα του τόπου μας. Με φιλικούς χαιρετισμού

 

Tags: περιφέρειαυποψήφιοςΦαρμάκης
Συντακτική Ομάδα

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του AgrinioNet.gr δεσμεύεται να παρέχει έγκυρη, έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν την τοπική και εθνική επικαιρότητα. Με επαγγελματισμό και αφοσίωση, καταγράφουμε τις εξελίξεις, αναλύουμε τα γεγονότα και φέρνουμε στο προσκήνιο θέματα που ενδιαφέρουν τους αναγνώστες μας. Στόχος μας είναι η αντικειμενική πληροφόρηση και η ουσιαστική κάλυψη των ειδήσεων με υπευθυνότητα και σεβασμό στην αλήθεια.

Διαβάστε ακόμα.

Κοινό μέτωπο κυβέρνησης Περιφερειαρχών κατά της ευλογιάς
Ελλάδα

Κοινό μέτωπο κυβέρνησης Περιφερειαρχών κατά της ευλογιάς

Τη συστράτευση όλων των δυνάμεων για την αντιμετώπιση της ευλογιάς και την επιτάχυνση των διαδικασιών...

από Συντακτική Ομάδα
25/10/2025, 11:10
Νίκος Ταχιάος: Η ασφάλεια των πολιτών είναι πάνω από όλα
Ελλάδα

Νίκος Ταχιάος: Η ασφάλεια των πολιτών είναι πάνω από όλα

Η ασφάλεια των πολιτών ήταν το βασικό μήνυμα που ανέδειξε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών...

από Συντακτική Ομάδα
25/10/2025, 10:45
Χρ. Κέλλας στη Βουλή: «Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο κατά της ευλογιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη» Απάντηση ΥφΑΑΤ σε επίκαιρη ερώτηση του του Ανεξάρτητου Βουλευτή,  κ. Νικόλαου Δ. Παπαδόπουλου
Ελλάδα

Χρ. Κέλλας στη Βουλή: «Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο κατά της ευλογιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη» Απάντηση ΥφΑΑΤ σε επίκαιρη ερώτηση του του Ανεξάρτητου Βουλευτή,  κ. Νικόλαου Δ. Παπαδόπουλου

Κατέθεσε στη Βουλή επιστολή του ΕΟΦ που το επιβεβαιώνει Απάντηση στην Επίκαιρη Ερώτηση του Ανεξάρτητου...

από Συντακτική Ομάδα
25/10/2025, 10:30
Δήμος Μεσολογγίου: Ανοικτή Πρόσκληση σε Δημότες και Φορείς για την Παρουσίαση των Εναλλακτικών Σεναρίων του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου
Δυτική Ελλάδα

Δήμος Μεσολογγίου: Ανοικτή Πρόσκληση σε Δημότες και Φορείς για την Παρουσίαση των Εναλλακτικών Σεναρίων του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου

Η ενεργή συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, είναι πολύτιμη για τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου και βιώσιμου...

από Συντακτική Ομάδα
25/10/2025, 10:20
Συνάντηση του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστα Καραγκούνη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Τσιάρα
Ελλάδα

Συνάντηση του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστα Καραγκούνη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Τσιάρα

Μια ουσιαστική και παραγωγική συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστα Καραγκούνη και του...

από Συντακτική Ομάδα
25/10/2025, 10:15
Συνδρομή όμορων και γειτονικών Δήμων στην αποκατάσταση προβλημάτων από τις βροχοπτώσεις στο Μεσολόγγι
Τοπικά Νέα

Συνδρομή όμορων και γειτονικών Δήμων στην αποκατάσταση προβλημάτων από τις βροχοπτώσεις στο Μεσολόγγι

Κατόπιν των έντονων βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν χθες Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2025, και με σκοπό την...

από Συντακτική Ομάδα
24/10/2025, 22:02

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τεχνική Εταιρεία A4B

RSS Sara & Mara | Blog

  • Ποιοι "μουρμούριζαν" στον Άγιο Κων/νο για το κήρυγμα του Δεσπότη; sara-mara
  • "Πολιτικοί γυρολόγοι" θέλουν να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ sara-mara
  • Έσπευσε να δηλώσει ότι είναι σταθερά και αταλάντευτα με το ΠΑΣΟΚ... sara-mara
  • Ποιοι κοιτάζουν δεξιότερα της Ν.Δ. μετά την "μεταγραφή" Λοβέρδου; sara-mara
  • Σόι πάει το βασίλειο; sara-mara
  • Μέσα στις επόμενες μέρες πέφτουν οι υπογραφές για την πεζοέφυρα στη Μεγάλη Χώρα sara-mara

agrinionet .gr

Αγρίνιο

Τοπικά Νέα

Δυτική Ελλάδα

Ελλάδα

Πολιτική

Παραπολιτική

Coloured Stories

Ροή Ειδήσεων

 

Οικονομία

Υγεία

Πολιτισμός

 

Συνεντεύξεις

Info

Ταυτότητα

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Cookies

Όροι Χρήσης

 

Επικοινωνία

....

Web Design & Development

© 2025 Agrinionet

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agrinionet.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

agrinionet .gr

Αγρίνιο

Τοπικά Νέα

Δυτική Ελλάδα

Ελλάδα

Πολιτική

Παραπολιτική

Coloured Stories

Ροή Ειδήσεων

 

Οικονομία

Υγεία

Πολιτισμός

 

Συνεντεύξεις

Info

Ταυτότητα

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Cookies

Όροι Χρήσης

 

Επικοινωνία

....

Web Design & Development

© 2024 Agrinionet

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agrinionet.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αγρίνιο
  • Τοπικά Νέα
    • Αγρίνιο
    • Άκτιο Βόνιτσας
    • Αμφιλοχία
    • Θέρμο
    • Μεσολόγγι
    • Ναύπακτος
    • Ξηρόμερο
  • Δυτική Ελλάδα
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Παραπολιτική
  • Coloured Stories
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
    • Εκδηλώσεις
    • Θέατρο
    • Σινεμά

© 2024 Agrinionet.gr. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.