Το βράδυ της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 μ.μ. έως 01:00 π.μ. στο παρεκκλήσιο των Αγίων Αναργύρων της Χ.Ε.Α. θα τελεστεί μικρή αγρυπνία επισκόπου Λαμψάκου. Θα εκτεθεί σε προσκύνημα απότμημα του ιερού λειψάνου του Αγίου.
Συνεχίζοντας τις ερμηνευτικές ομιλίες στην Αποκάλυψη του Ευαγγελιστή Ιωάννη, ο πατήρ Λαυρέντιος Καρανάσιος, ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, θα μιλήσει την προσεχή Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα της Χριστιανικής Ενώσεως Αγρινίου με θέμα “ήλθεν η ώρα του θερίσαι…”.
Αιτωλοακαρνανίας Δαμασκηνός: «Ο αχός από το Μεσολόγγι δεν θα σιγήσει ποτέ» 200 χρόνια από την ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου
Με την ακολουθία του πανηγυρικού πολυαρχιερατικού Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος, στην Ιερά...








