• Ακούστε τώρα | KosmosFM
  • Sara & Mara | Blog
Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου, 2025
agrinionet.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αγρίνιο
  • Τοπικά Νέα
  • Δυτική Ελλάδα
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Παραπολιτική
  • Coloured Stories
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
agrinionet.gr
  • Αγρίνιο
  • Τοπικά Νέα
  • Δυτική Ελλάδα
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Παραπολιτική
  • Coloured Stories
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
agrinionet.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων

ΚΚΕ: Περιοδεία, συναντήσεις και συγκέντρωση με το Νίκο Παπαναστάση.

από Συντακτική Ομάδα
20/12/2022
σε Αγρίνιο, Πολιτική
Χρόνος ανάγνωσης: 1 ′
A A
0
ΚΚΕ: Περιοδεία, συναντήσεις και συγκέντρωση με το Νίκο Παπαναστάση.
Share on FacebookShare on Twitter

Τα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, με πρώτο το γεγονός ότι η ΜΕΘ παραμένει κλειστή για περίπου δύο μήνες, αναδείχθηκαν κατά τη διάρκεια πρόσφατης περιοδείας που πραγματοποίησε η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ στο νοσηλευτικό ίδρυμα, με επικεφαλής τον βουλευτή, Νίκο Παπαναστάση.

Το κλιμάκιο που αποτελούσαν επίσης, οι Πάνος Σταθελάκης, γραμματέας της ΤΕ και μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας, όπως επίσης και το μέλος του ΓΠ, Θανάσης Χαστάς, συναντήθηκε με τον Διοικητή, Μιχαήλ Σερασκέρη και εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων, καθώς και της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αιτωλοακαρνανίας.

Σχετικά Άρθρα.

Μεσολόγγι:Η Ευρώπη τιμά την Ιερά Πόλη

PHILOXENIA–HOTELIA 2025: Παρουσία του Υφυπουργού Γιάννη Ανδριανού στα εγκαίνια των εκθέσεων

Διακήρυξη για τα Πράσινα Κατασκευαστικά Υλικά – ECOCITY ανακοινώνει νέα πρότυπα & κλιματικά ουδέτερες πόλεις

Ο Μάριος φεύγει για το Τορίνο για να δώσει μάχη για την ζωή του.

Συνέχεια των παρεμβάσεων

Πρόκειται για συνέχεια αντίστοιχων παρεμβάσεων που πραγματοποιεί η ΤΕ, όπου μεταξύ άλλων, αναδείχθηκαν, για ακόμη μία φορά, τα μεγάλα διαχρονικά προβλήματα, που με ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και των προηγούμενων ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ κ.α., όχι μόνο δεν επιλύονται, αντιθέτως οξύνονται.

Συγκεκριμένα, μεγάλες είναι οι ελλείψεις, κύρια στο ιατρικό δυναμικό, με τη ΜΕΘ του νοσοκομείου να είναι κλειστή εδώ και δύο μήνες, εφόσον έχουν παραμείνει σε αυτή δύο μόνο εντατικολόγοι, με αποτέλεσμα να είναι ακάλυπτος ένας μεγάλος νομός της χώρας, με 220.000 χιλιάδες κατοίκους.

Επιπλέον, όπως τονίστηκε και στις συναντήσεις με τους εκπροσώπους του προσωπικού, τμήματα πρώτης γραμμής, όπως παθολογική, χειρουργική και εργαστήρια-αιμοδοσία, είναι σοβαρά υποστελεχωμένα, ενώ άλλα όπως ΩΡΛ, ουρολογική, τεχνητό νεφρό, νευρολογικό, πνευμονολογικό, ψυχιατρικό, έχουν σημαντικές ελλείψεις.

Με βάση και τα παραπάνω, τονίστηκε η σημαντική συμβολή, του επικουρικού προσωπικού και συμβασιούχων «για να μένει το νοσοκομείο όρθιο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στη συνάντηση με τους εργαζόμενους, κάτι που όμως υλοποιείται, με εξαντλητικά ωράρια. Παράλληλα, αναφέρθηκε η ανάγκη μονιμοποίησής τους, όπως και των εργαζομένων στην καθαριότητα, πραγματοποίησης μόνιμων προσλήψεων σε όλους τους τομείς, αλλά και ανάγκη επιστροφής των εργαζομένων που βγήκαν σε διαθεσιμότητα.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παπαναστάσης, κατήγγειλε ότι στον προϋπολογισμό που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση της ΝΔ, τις προηγούμενες μέρες, παραμένει και ενισχύεται η υποχρηματοδότηση. Ειδικά για το «νέο ΕΣΥ», με βάση και το πρόσφατο ψηφισμένο νομοσχέδιο, σημείωσε ότι τα προβλήματα δεν θα βρουν λύση, όπως υπόσχεται η κυβέρνηση, αλλά θα ενταθούν, στέλνοντας τους ασθενείς στον ιδιωτικό τομέα, καλώντας τους να πληρώσουν ακόμη περισσότερα από την άδεια τσέπη τους, για να θεραπευτούν.

Δήλωσε επιπλέον, ότι το ΚΚΕ, σταθερά αναδεικνύει και αυτό θα ξανακάνει, τα προβλήματα γενικά στην υγεία και ειδικά στο νομό και στο νοσοκομείο, με ερωτήσεις στη βουλή κ.α., πιέζοντας για λύσεις, μπαίνοντας ταυτόχρονα μπροστά στον αγώνα, ώστε οι εργαζόμενοι, οι κάτοικοι του νομού, με τους φορείς τους, να δώσουν εκείνοι τη λύση.

Με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος

Επίσης, το κλιμάκιο του Κόμματος συναντήθηκε με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος Αιτωλοακαρνανίας.

Η δωρεά αίματος και οργάνων φθίνουν σε σοβαρά επίπεδα αυξάνοντας σοβαρά τον κίνδυνο για όσους τα έχουν ανάγκη, αναφέρθηκε από τα μέλη της Διοίκησης του σωματείου, μεταφέροντας την αγωνία χιλιάδων ανθρώπων.

Ο Νίκος Παπαναστάσης, σημείωσε από την πλευρά του, ότι το ΚΚΕ θα είναι αρωγός σε ό,τι απαιτούν, όπως έκανε και στο παρελθόν, σε ένα ζήτημα που αφορά τους πάντες.

Στη συνέχεια μίλησε σε συγκέντρωση που διοργάνωσε η ΚΟΒ Δυτικού Αγρινίου, Στη συνέχεια, το βράδυ μίλησε σε συγκέντρωση που διοργάνωσε η ΚΌΒ  Δυτικού Αγρινίου και η ΤΕ

Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, στη προσφυγική γειτονιά του Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου.

Αναφέρθηκε……

Σε συγκέντρωση στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου

Στη συνέχεια, το βράδυ μίλησε σε συγκέντρωση που διοργάνωσε η ΚΟΒ Δυτικού Αγρινίου και η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, στη προσφυγική γειτονιά του Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου. Ο Νίκος Παπαναστάσης, αναφέρθηκε στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, που δίνουν τι δυνατότητα στους εργαζόμενους να βγάλουν πολύτιμα συμπεράσματα, τόσο για τις επιλογές της κυβέρνησης της ΝΔ όσο και των ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.

«Τις τελευταίες τροπολογίες που κατέθεσε το Κόμμα μας, για την ανακούφιση του λαού, για κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, την επαναφορά 13ης -14ης σύνταξης και του μισθού, παύση των πλειστηριασμών σε βάρος της πρώτης κύριας κατοικίας κ.α., τις απέρριψαν ασυζητητί η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.

Αν κάτι προκύπτει λοιπόν από την κοινή τους στάση, είναι ότι μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, με στήριγμα ένα πιο ισχυρό ΚΚΕ! Όχι μόνο για να πάρει ανάσα από τα βάρη και τα αδιέξοδα που του φορτώνουν, αλλά για να γίνει αυτός πρωταγωνιστής στις εξελίξεις, να τα γκρεμίσει, να τα ανατρέψει!»

 

Συντακτική Ομάδα

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του AgrinioNet.gr δεσμεύεται να παρέχει έγκυρη, έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν την τοπική και εθνική επικαιρότητα. Με επαγγελματισμό και αφοσίωση, καταγράφουμε τις εξελίξεις, αναλύουμε τα γεγονότα και φέρνουμε στο προσκήνιο θέματα που ενδιαφέρουν τους αναγνώστες μας. Στόχος μας είναι η αντικειμενική πληροφόρηση και η ουσιαστική κάλυψη των ειδήσεων με υπευθυνότητα και σεβασμό στην αλήθεια.

Διαβάστε ακόμα.

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!
Αγρίνιο

Ο Μάριος φεύγει για το Τορίνο για να δώσει μάχη για την ζωή του.

Εξαιρετικά ευχάριστη είναι η είδηση ότι ο 18χρονος Αγρινιώτης Μάριος που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του...

από Συντακτική Ομάδα
16/11/2025, 12:35
Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!
Αγρίνιο

Αγρίνιο: Σιωπηρή διαμαρτυρία για τον Μάριο στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Μάχη για την ζωή του δίνει στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου ο 18χρονος...

από Συντακτική Ομάδα
15/11/2025, 20:43
Παρουσία του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Παπαθανάση στη Διάσκεψη COP30 στη Βραζιλία
Ελλάδα

Παρουσία του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Παπαθανάση στη Διάσκεψη COP30 στη Βραζιλία

Στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα COP30, που πραγματοποιείται στο Μπελέμ της Βραζιλίας συμμετέχει ο Βουλευτής...

από Συντακτική Ομάδα
15/11/2025, 19:59
Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!
Αγρίνιο

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

“Βοηθήστε με να σώσω τον Μάριο”. Η φωνή της μάνας λυγίζει , καθώς περιγράφει τον...

από Συντακτική Ομάδα
15/11/2025, 19:36
Fitch αναβάθμιση Ελλάδα BBB
Ειδήσεις

Η Fitch αναβάθμισε την Ελλάδα στη βαθμίδα BBB – Δήλωση Κυριάκου Πιερρακάκη

Η αναβάθμιση της Ελλάδας από τον οίκο Fitch αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη για την οικονομία...

από Συντακτική Ομάδα
15/11/2025, 19:14
Κώστας Τσιάρας : Η εξυγίανση του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι εθνική και όχι κυβερνητική ανάγκη
Ειδήσεις

Κώστας Τσιάρας : Η εξυγίανση του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι εθνική και όχι κυβερνητική ανάγκη

Θα αναλάβω πρωτοβουλία για συνάντηση της Επιστημονικής Επιτροπής για την ευλογιά με εκπρόσωπους κομμάτων  Υπερψηφίστηκε...

από Συντακτική Ομάδα
14/11/2025, 20:42

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τεχνική Εταιρεία A4B

RSS Sara & Mara | Blog

  • Ανάβω Φωτιές... sara-mara
  • Oπεκεμπέεεεε ωρέ Λιβανέεεε sara-mara
  • Οι Σωτήρες της Ελλάς sara-mara
  • Ο λυρικός δήμαρχος Τζον Κητς στην πόλη sara-mara
  • Ποιοι "μουρμούριζαν" στον Άγιο Κων/νο για το κήρυγμα του Δεσπότη; sara-mara
  • "Πολιτικοί γυρολόγοι" θέλουν να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ sara-mara

agrinionet .gr

Αγρίνιο

Τοπικά Νέα

Δυτική Ελλάδα

Ελλάδα

Πολιτική

Παραπολιτική

Coloured Stories

Ροή Ειδήσεων

 

Οικονομία

Υγεία

Πολιτισμός

 

Συνεντεύξεις

Info

Ταυτότητα

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Cookies

Όροι Χρήσης

 

Επικοινωνία

....

Web Design & Development

© 2025 Agrinionet

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agrinionet.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

agrinionet .gr

Αγρίνιο

Τοπικά Νέα

Δυτική Ελλάδα

Ελλάδα

Πολιτική

Παραπολιτική

Coloured Stories

Ροή Ειδήσεων

 

Οικονομία

Υγεία

Πολιτισμός

 

Συνεντεύξεις

Info

Ταυτότητα

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Cookies

Όροι Χρήσης

 

Επικοινωνία

....

Web Design & Development

© 2024 Agrinionet

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agrinionet.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αγρίνιο
  • Τοπικά Νέα
    • Αγρίνιο
    • Άκτιο Βόνιτσας
    • Αμφιλοχία
    • Θέρμο
    • Μεσολόγγι
    • Ναύπακτος
    • Ξηρόμερο
  • Δυτική Ελλάδα
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Παραπολιτική
  • Coloured Stories
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
    • Εκδηλώσεις
    • Θέατρο
    • Σινεμά

© 2024 Agrinionet.gr. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.