Εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με την έκπτωση αιρετών δημοτικών συμβούλων και αντιδημάρχων αλλά και επικεφαλή παράταξης στο Δήμο Μεσολογγίου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του AgrinioNet.gr το ΣτΕ χορήγησε προσωρινή διαταγή σε όσους είχαν ασκήσει αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής γιατί είχαν χάσει την έδρα τους στο δημοτικό συμβούλιο του Μεσολογγίου.
Οπότε επανέρχονται προσωρινά στα καθήκοντά τους μέχρι να γίνει εκδίκαση & να βγει απόφαση επί της αίτησης ακυρώσεως.
Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα (όπως έγινε με το Πάρκο του Αγρινίου) να δικαστεί σχετικά γρήγορα η αίτηση ακυρώσεως , οπότε να μην εκδοθεί απόφαση επί της αίτησης αναστολής και να εκδοθεί μια και καλή απόφαση για το τι θα γίνει.
Αιτωλικό: κινδύνευσε από δάγκωμα σκύλου ο δικηγόρος Σωτήρης Μπούρος στο Αιτωλικό. Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του στο χέρι.
Τον απόλυτο τρόμο έζησε σήμερα γύρω στις 11.30 το πρωί ο γνωστός δικηγόρος Σωτήρης Μπούρος....