Το γεγονός ότι “φωτογράφισε” εξ αρχής τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ως το δολοφόνο της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, ήταν η αιτία που ο Θανάσης Κατερινόπουλος «κόπηκε» από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη “Φως στο Τούνελ”.
Όπως ανέφερε στο “Δυτικά Fm” και τη Δήμητρα Λαοπόδη ο στρατηγός ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος οι υποψίες του για τη δολοφονία της νεαρής μητέρας στα Γλυκά Νερά, στάθηκαν αφορμή να μην εμφανιστεί ξανά στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.
Ο Θανάσης Κατερινόπουλος αποκάλυψε ότι υπήρξε διαφωνία με τη γνωστή δημοσιογράφο ενώ στη συνέχεια, όπως εξήγησε, οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν.
Πρώτη φορά στα δικαστικά χρονικά υπήρξε απολογία που διήρκησε 10 ώρες, σχολίασε, μεταξύ άλλων, και συμπλήρωσε ότι οι ποινές των ισοβίων πρέπει να εκτελούνται και όχι κακοποιοί να βγαίνουν έξω μετά από μερικά χρόνια.
Αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά αδερφια εκτίμησε ότι τις επόμενες ημέρες ίσως οι Αρχές προχωρήσουν σε νέες συλλήψεις, και έβαλε στο “κάδρο” τον Μάνο Δασκαλάκη.