• Ακούστε τώρα | KosmosFM
  • Sara & Mara | Blog
Παρασκευή, 3 Ιουλίου, 2026
agrinionet.gr
No Result
View All Result
  • Αγρίνιο
  • Τοπικά Νέα
  • Δυτική Ελλάδα
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Παραπολιτική
  • Coloured Stories
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
agrinionet.gr
  • Αγρίνιο
  • Τοπικά Νέα
  • Δυτική Ελλάδα
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Παραπολιτική
  • Coloured Stories
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
No Result
View All Result
agrinionet.gr
No Result
View All Result

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ), στο18ο NorthAtlanticSeafoodForum  (NASF), στο Bergen, Νορβηγία Τρίτη 7 – Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

by Συντακτική Ομάδα
09/03/2023
in Οικονομία
Reading Time: 1 min read
A A
0
Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ),  στο18ο NorthAtlanticSeafoodForum  (NASF), στο Bergen, Νορβηγία  Τρίτη 7 – Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

 

 

Σχετικά Άρθρα.

ΕΛΟΠΥ & ΙΝΣΕΤΕ: Εκπαίδευση για τα φρέσκα ελληνικά ψάρια εκτροφής – Fish from Greece

Το Πρωτόκολλο Πιστοποίησης “Fish from Greece” παρουσιάστηκε σε workshop στο Riyadh

Λάρα Μπαράζι Γερουλάνου: Πρόεδρος της FEAP και μέλος της ΕΛΟΠΥ: «Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια υπόδειγμα γαλάζιας οικονομίας με βιώσιμη ανάπτυξη»

ΕΛΟΠΥ: Στήριξη της εκπαίδευσης και της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας στο AGROWN Conference και το Cardio Life Style

  • Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ), παρούσα με πολυμελή συμμετοχή, στο 18οδιεθνές NorthAtlanticSeafoodForum (NASF).
  • Εξωστρέφεια, διεθνής προσανατολισμός, καινοτομία, βασικοί στόχοι και λόγος συμμετοχής για την Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ)
  • Συμμετοχή 9 Μελών και Στελεχών στις καθημερινές συνεδρίες
  • Ομιλία κυρίας LaraBarazi – Γερουλάνου, Μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΠΥ, CEO της εταιρίας KefaloniaFisheries), στο GlobalWhitFishSummit.
  • Σημαντικό networking με διεθνείς κολοσσούς της ιχθυοκαλλιέργειας, συνεργάτες, εταιρίες τεχνολογίας και έρευνας.

 

Κάνοντας πράξη τους στόχους της για εξωστρέφεια, διεθνή προσανατολισμό, νέες συμμαχίες και με νεοαποκτηθείσα γνώση σε αειφόρα ανάπτυξη, τεχνολογία, ιχθυοτροφές, ευζωία των ψαριώνκαι άλλους τομείς που άπτονται του κλάδου της ιχθυοκαλλιέργειας, επέστρεψε η εννεαμελής αποστολή της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) από τη Νορβηγία όπου συμμετείχε στο 18οNorthAtlanticSeafoodForum (NASF),κορυφαίο επιχειρηματικό συνέδριο Υδατοκαλλιέργειας και Αλιείας.

Στο 18οNASF, που κάθε χρόνο αποκτά και μεγαλύτερη βαρύτητα και εκτόπισμα στις αποφάσεις που περιβάλλουν τη σωστή χρήση θαλασσών και ωκεανών για την παραγωγή θαλασσινών, συμμετείχαν φέτος  πάνω από 850 σύνεδροικαι πληθώρα ομιλητών, η ραχοκοκαλιά του Forum. Στελέχη, ειδικοί, επιστήμονες, οι «καπετάνιοι» των κλάδων, μοιράστηκαν τις γνώσεις τους προς όφελος της διεθνούς κοινότητας παραγωγής θαλασσινών.

Σημαντικό μέρος του συνεδρίου κατέχει το forum για τις νέες τεχνολογίες όπου νεοφυείς εταιρίες παρουσιάζουν «εργαλεία» που προάγουν τη λειτουργία των κλάδων με καινοτόμες και πρότυπες μεθόδους.

Στο GlobalWhiteFishSummit,  που αφορά στην παγκόσμια κατάσταση των λευκόσαρκων ψαριών με παρουσιάσεις από ισχυρές εταιρίες, ηκυρία LaraBarazi – Γερουλάνου, Μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΠΥ καιCEO της εταιρίας KefaloniaFisheries, παρουσίασε σε μεγάλο κοινό την ελληνικήιχθυοκαλλιέργεια με έμφαση στα δύο βασικά είδη, τσιπούρα και λαβράκι.

Επιπλέον της κυρίας Barazi – Γερουλάνου, στο18οNASF, την ΕΛΟΠΥ εκπροσώπησαν τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΠΥ κκ. Ιωάννης Χεκίμογλου, Σπύρος Γιαννουλάτος, Στέφανος Ντήμας και επίσης οι κκ. Αθανάσιος Φρέντζος, Ελευθέριος Λιώνης, Ιωάννης Πελεκανάκης (Εθνικές &Ευρωπαϊκές Υποθέσεις), Αικατερίνη Λύτρα (Επιστημονική Επιτροπή), Ισμήνη Μπογδάνου (Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις).

Μεγάλο πλεονέκτημα του NorthAtlanticSeafoodForum είναι η δια ζώσης επικοινωνίας ανάμεσα σε topστελέχη και η ανταλλαγή σκέψεων και προτάσεων, σε ένα περιβάλλον φιλικόπου ενισχύει τη συλλογικότητα και την ελευθερία της σκέψης.Με τη συμμετοχή της σε διεθνή συνέδρια αυτού του χαρακτήρα, η ΕΛΟΠΥ εμπλουτίζει τις γνώσεις της και ισχυροποιεί τη δυνατή θέση της ως Οργάνωση Παραγωγών στη διεθνή ιχθυοκαλλιέργεια.

Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια αποτελεί εθνικό προϊόν και σημαντικό οικονομικό κεφάλαιο για την Ελλάδα και η ΕΛΟΠΥ είναι περήφανη να το εκπροσωπεί επαξίως.

Σχετικά με την ΕΛΟΠΥ και το FishfromGreece

Η ΕΛΟΠΥ, κύριος φορέας ανάπτυξης της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας, ιδρύθηκε το 2016 με σκοπό την ενίσχυση της παραγωγής και διάθεσης των προϊόντων των εταιρειών-Μελών της και την εδραίωση της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας ως ηγετική δύναμη στην Ελλάδα και τις διεθνείς αγορές.Σήμερα, η ΕΛΟΠΥ έχει 22 Μέλη, τα οποία αντιπροσωπεύουν περίπου το 90% της εγχώριας παραγωγής και εξάγουν τα προϊόντα τους σε 40 χώρες του κόσμου.

Η ΕΛΟΠΥ λειτουργεί με γνώμονα τον σεβασμό μεταξύ των Μελών και προς τον καταναλωτή, τη συλλογικότητα, την υπερηφάνεια για τον κλάδο και τα προϊόντα του και σύμφωνα με τις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Γαλάζιας Οικονομίας.

Τα προϊόντα των εταιρειών-μελών της ΕΛΟΠΥ φέρουν την πιστοποίηση και συλλογική σήμανση Fish from Greece που αποτελεί σφραγίδα ποιότητας για τους καταναλωτές. Το φρέσκο ελληνικό ψάρι ιχθυοκαλλιέργειας Fish from Greece είναι μια γευστική, ασφαλής και θρεπτική επιλογή. Μεγαλώνει στο φυσικό του περιβάλλον, στα πεντακάθαρα, διάφανα νερά της χώρας μας, κάτω από αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές και τρέφεται με πλήρως ισορροπημένες GMO-free ιχθυοτροφές.

 

 

 

 

 

 

 

Tags: ΕΛΟΠΥ
Συντακτική Ομάδα

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του AgrinioNet.gr δεσμεύεται να παρέχει έγκυρη, έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν την τοπική και εθνική επικαιρότητα. Με επαγγελματισμό και αφοσίωση, καταγράφουμε τις εξελίξεις, αναλύουμε τα γεγονότα και φέρνουμε στο προσκήνιο θέματα που ενδιαφέρουν τους αναγνώστες μας. Στόχος μας είναι η αντικειμενική πληροφόρηση και η ουσιαστική κάλυψη των ειδήσεων με υπευθυνότητα και σεβασμό στην αλήθεια.

Διαβάστε ακόμα.

Διακοπή ρεύματος στο Λιμάνι Μεσολογγίου. Δεν υπάρχουν μέτρα ασφάλειας στην εμπορική ζώνη video
Μεσολόγγι

Μεσολόγγι: Ενημέρωση για εργασίες στην οδό Λ. Βύρωνος

Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, κατόπιν συνεννόησης με τη Δημοτική Αρχή και...

by Συντακτική Ομάδα
24/06/2026, 21:05
 Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο στο forum «Jet2 and Greece: A Partnership for Growth»
Δυτική Ελλάδα

 Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο στο forum «Jet2 and Greece: A Partnership for Growth»

Στο forum της Jet2 για την ανάπτυξη του τουρισμού συμμετείχε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Η...

by Συντακτική Ομάδα
24/06/2026, 20:40
Στο Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2021 – 2027», η ανέγερση της Μονάδας Αγ. Αρσενίου και η προμήθεια οχημάτων για τις μετακινήσεις ηλικιωμένων και ΑμεΑ σε κοινωνικές δομές της Δυτ. Ελλάδας
Δυτική Ελλάδα

Χρηματοδότηση 52 εκατ. ευρώ για την προστασία των υδάτινων πόρων και τη βιώσιμη διαχείριση λυμάτων στη Δυτική Ελλάδα

Χρηματοδότηση  52 εκατ. ευρώ για την προστασία των υδάτινων πόρων και τη βιώσιμη διαχείριση λυμάτων...

by Συντακτική Ομάδα
24/06/2026, 20:31
Μίλτος Ζαμπάρας: Παρέμβαση στη Βουλή για παράταση των προγραμμάτων «Εξοικονομώ»
Ειδήσεις

Μίλτος Ζαμπάρας: Παρέμβαση στη Βουλή για παράταση των προγραμμάτων «Εξοικονομώ»

Την ανάγκη παράτασης των προθεσμιών των προγραμμάτων «Εξοικονομώ» έθεσε με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τον...

by Συντακτική Ομάδα
23/06/2026, 21:26
Κυβερνητικό κλιμάκιο σε Αιτωλοακαρνανία και Αγρίνιο την Πέμπτη – Το πρόγραμμα των επισκέψεων
Δυτική Ελλάδα

Κυβερνητικό κλιμάκιο σε Αιτωλοακαρνανία και Αγρίνιο την Πέμπτη – Το πρόγραμμα των επισκέψεων

Την Αιτωλοακαρνανία θα επισκεφθεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2026 κυβερνητικό κλιμάκιο, αποτελούμενο από τον υπουργό...

by Συντακτική Ομάδα
16/06/2026, 19:00
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού
Αγρίνιο

ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν περιλαμβάνεται στις προφυλακίσεις ο διαχειριστής ΚΥΔ από το Αγρίνιο – Συνεχίζεται η ανακριτική διαδικασία

Δεν συγκαταλέγεται, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, στους προσωρινά κρατούμενους της υπόθεσης των παράνομων...

by Συντακτική Ομάδα
08/06/2026, 20:41
Τεχνική Εταιρεία A4B

RSS Sara & Mara | Blog

  • Ξινιστκουμένους ο Σπανάκης στ' Αγρίνιου... sara-mara
  • Η καρέκλα της διαδοχής και τα υπόγεια ρεύματα στον Δήμο Αγρινίου sara-mara
  • Φισεκλίκια και ΕΛΑΣ… άκουσε και μη γελάς sara-mara
  • Η ανοχή τελείωσε... αλλά πότε άρχισε; sara-mara
  • Ποιος κάνει τις συστάσεις και γιατί; sara-mara
  • Το πολιτικό casting άρχισε στην Αιτωλοακαρνανία. Ποιοι κοιτούν προς την ΕΛΠΙΔΑ της Καρυστιανού sara-mara

agrinionet .gr

Αγρίνιο

Τοπικά Νέα

Δυτική Ελλάδα

Ελλάδα

Πολιτική

Παραπολιτική

Coloured Stories

Ροή Ειδήσεων

 

Οικονομία

Υγεία

Πολιτισμός

 

Συνεντεύξεις

Info

Ταυτότητα

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Cookies

Όροι Χρήσης

 

Επικοινωνία

....

Web Design & Development

© 2025 Agrinionet

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agrinionet.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

agrinionet .gr

Αγρίνιο

Τοπικά Νέα

Δυτική Ελλάδα

Ελλάδα

Πολιτική

Παραπολιτική

Coloured Stories

Ροή Ειδήσεων

 

Οικονομία

Υγεία

Πολιτισμός

 

Συνεντεύξεις

Info

Ταυτότητα

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Cookies

Όροι Χρήσης

 

Επικοινωνία

....

Web Design & Development

© 2024 Agrinionet

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agrinionet.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

No Result
View All Result
  • Αγρίνιο
  • Τοπικά Νέα
    • Αγρίνιο
    • Άκτιο Βόνιτσας
    • Αμφιλοχία
    • Θέρμο
    • Μεσολόγγι
    • Ναύπακτος
    • Ξηρόμερο
  • Δυτική Ελλάδα
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Παραπολιτική
  • Coloured Stories
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
    • Εκδηλώσεις
    • Θέατρο
    • Σινεμά

© 2024 Agrinionet.gr. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.