• Ακούστε τώρα | KosmosFM
  • Sara & Mara | Blog
Τρίτη, 17 Ιουνίου, 2025
agrinionet.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αγρίνιο
  • Τοπικά Νέα
  • Δυτική Ελλάδα
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Παραπολιτική
  • Coloured Stories
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
agrinionet.gr
  • Αγρίνιο
  • Τοπικά Νέα
  • Δυτική Ελλάδα
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Παραπολιτική
  • Coloured Stories
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
agrinionet.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων

Ντίνα Κατσαρή στο Δυτικά Fm 92,8: «Να πάμε σε αλλαγή πολιτικού παραδείγματος» (ηχητικό)

από Συντακτική Ομάδα
12/05/2023
σε Πολιτική, Συνεντεύξεις
Χρόνος ανάγνωσης: 1 ′
A A
0
Ντίνα Κατσαρή στο Δυτικά Fm 92,8: «Να πάμε σε αλλαγή πολιτικού παραδείγματος» (ηχητικό)
Share on FacebookShare on Twitter

«Μόνο το ΠΑΣΟΚ τοποθετείται πολιτικά πάνω στα αποτελέσματα της απλής αναλογικής» ανέφερε η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ, Ντίνα Κατσαρή μιλώντας στο «Δυτικά Fm 92,8»

Στο «Δυτικά Fm 92,8» μίλησε η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία Ντίνα Κατσαρή ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Σχετικά Άρθρα.

Ντίνα Κατσαρή: «Στον αγώνα για το αυτονόητο θα συνεχίσω να είμαι παρούσα»

Την Δευτέρα 15 Μαΐου η ομιλία της Ντίνας Κατσαρή για τους ετεροδημότες της Αιτωλοακαρνανίας στην Αθήνα

Ντίνα Κατσαρή: VIDEO από τη θερμή υποδοχή και την ομιλία της στο ΔΗΠΕΘΕ

Ηχηρό μήνυμα αλλαγής στη μεγάλη συγκέντρωση της Ντίνας Κατσαρή στο Αγρίνιο

Μιλώντας στην εκπομπή του Δημήτρη Παπαδάκη, η Ντίνα Κατσαρή κλήθηκε να σχολιάζει την εκλογική του στρατηγική του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο που κόμμα που τοποθετείται πολιτικά πάνω στα αποτελέσματα της απλής αναλογικής, εκτιμώντας παράλληλα ότι αυτό δεν το πράττει ούτε καν ο ΣΥΡΙΖΑ, που ψήφισε την απλή αναλογική.
«Το θέμα δεν είναι ο «άγνωστος Χ πρωθυπουργός», το θέμα είναι ότι μέσα από την απλή αναλογική προκύπτουν συνεργασίες. Εμείς πατάμε πάνω σε αυτό το πολιτικό πλαίσιο και είμαστε ο μοναδικός πολιτικός φορέας που βάζουμε στο τραπέζι τις συνεργασίες επιζητώντας προγραμματικές συγκλίσεις. Οι αυτοδυναμίες έχουν αποδείξει ότι έχουν οδηγήσει στην αλαζονεία. Η αυτοδυναμία δίνει δυνατότητες που οδηγούν σε παρεκκλίσεις, γιατί τους νόμους πρέπει να τους τηρούμε» είπε χαρακτηριστικά και έφερε ως παράδειγμα τις αντισυνταγματικές ρυθμίσεις που έφερε η ΝΔ μετά τις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, που έγιναν με απλή αναλογική. «Το να ψηφίζεις ένα αντισυνταγματικό νόμο είναι δημοκρατική παρέκκλιση» πρόσθεσε.

«Αυτό που επικαλείται το ΠΑΣΟΚ» τόνισε η Ντίνα Κατσαρή «είναι ότι θα πρέπει να γίνουμε Ευρώπη. Και αυτό αφορά όλα τα επίπεδα της πολιτική ζωής και της καθημερινότητάς μας. Για παράδειγμα, τα Τέμπη το έλλειμμα αξιοκρατίας και διαφάνειας αποδεικνύουν ότι δεν είμαστε Ευρώπη» υπογράμμισε η Ντίνα Κατσαρή και πρόσθεσε ότι «το πολιτικό σύστημα θα πρέπει να αλλάξει ρότα στη χώρα, γιατί το να γίνουμε Ευρώπη είναι κάτι που οφείλουμε στα παιδιά μας».

 «Ο λαϊκισμός δεν χωρά πια στη ζωή μας»

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε η Ντίνα Κατσαρή στον προγραμματικό λόγο που πρέπει να έχουν τα κόμματα, γιατί εκεί κατά την ίδια πρέπει να εδράζονται οι όποιες συνεργασίες και όχι στο διαμοιρασμό των αξιωμάτων.

«Ο λαϊκισμός δεν χωρά πια εν έτει 2023 στη ζωή μας. Αρκετά! Τον έχουμε πληρώσει και όλοι έχουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το γεγονός ότι έγινε κουλτούρα στην Ελλάδα ο λαϊκισμός. Και το ΠΑΣΟΚ έχει ευθύνη και η ΝΔ που τον ενστερνίστηκε και ο ΣΥΡΙΖΑ που τον ανανέωσε εκ βάθρων. Αυτό πρέπει να σταματήσει και να πάμε σε αλλαγή πολιτικού παραδείγματος. Να μιλήσουμε για το αυτονόητο, να πούμε αλήθειες και να μιλήσουμε για τις δυνατότητες της χώρας» είπε χαρακτηριστικά η Ντίνα Κατσαρή και πρόσθεσε : «Ξεχάσαμε, επειδή είναι προεκλογική περίοδος ότι είμαστε μια χώρα χρεωκοπημένη. Το ποιος θα μοιράσει ποιο πολλά από αυτά που δεν υπάρχουν, δεν ωφελεί κανένα. Αυτή είναι και η αγωνία μου ως απλός πολίτης, γιατί δεν ασχολούμαι με τα κοινά για να αρέσω, αλλά για να είμαι χρήσιμη»

Κληθείσα να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έκανε αρκετές αναφορές σε τοπικά ζητήματα, η Ντίνα Κατσαρή αντέτεινε πως «αυτό το αφήνει σε εμάς τους υποψηφίους βουλευτές. Αλλά η ουσία είναι ότι πρέπει εμείς πρώτα να παίρνουμε θέση για τα τοπικά πράγματα και να μην περιμένουμε να μας ορίσουν την ατζέντα για τα τοπικά θέματα, ο Μητσοτάκης, ο Ανδρουλάκης και ο Τσίπρας».

«Ο Μητσοτάκης ξέχασε πολλά…»

Από την άλλη σχολιάζοντας την πρόσφατη περιοδεία του Κ. Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία η Ντίνα Κατσαρή ανέφερε ότι «ο Πρωθυπουργός εγκαινίασε το Ξενοκράτειο στο Μεσολόγγι, που ήταν έργο της Περιφερειακής Αρχής Κατσιφάρα, ίσως να μην ήταν ενημερωμένος ότι δεν είναι έργο της ΝΔ. Και στο Αγρίνιο ξέχασε να πει ότι δεν γίνεται τίποτα για το οδικό άξονα από το Πλατυγιάλι μέχρι τη Λαμία, ξέχασε να πει τι έγινε με τη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, ξέχασε να μας πει για την υποστελέχωση στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου, ξέχασε να μας πει ότι η Αιτωλοακαρνανία έμεινε χωρίς πανεπιστημιακά Τμήματα. Οφείλουμε να τα υπενθυμίσουμε εμείς και θα υπενθυμίσουμε και θα διεκδικήσουμε».

Μιλώντας τέλος για την υποψηφιότητά της, η Ντίνα Κατσαρή στάθηκε στην εμπειρία της από την Αυτοδιοίκηση, την οποία χαρακτήρισε ως «μεγάλο σχολείο» στην πολιτική.

«Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι το μόνο πολιτικό πεδίο της άμεσης ανάληψης της πολιτικής ευθύνης. Αυτό που κάνεις σήμερα, το βρίσκεις αύριο στους δρόμους της πόλης και στις συζητήσεις των πολιτών, έτσι αποκτάς την αίσθηση της ευθύνης» είπε χαρακτηριστικά και μιλώντας σε περισσότερο προσωπικό τόνο για την πορεία της, υπογράμμισε: «Με έχουν καθορίσει τρία πράγματα : η συνέπεια των λόγων, η εργατικότητα και η αλήθεια. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Γιατί, εμένα το μέλλον μου, είτε εκλεγώ βουλευτής, είτε όχι, είναι η Αιτωλοακαρνανία και το Αγρίνιο. Εδώ είναι ο τόπος μου, εδώ οι ρίζες μου, οι άνθρωποί μου και απέναντι σε αυτούς θέλω να έχω καθαρό βλέμμα».

Tags: Ντίνα Κατσαρή
Συντακτική Ομάδα

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του AgrinioNet.gr δεσμεύεται να παρέχει έγκυρη, έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν την τοπική και εθνική επικαιρότητα. Με επαγγελματισμό και αφοσίωση, καταγράφουμε τις εξελίξεις, αναλύουμε τα γεγονότα και φέρνουμε στο προσκήνιο θέματα που ενδιαφέρουν τους αναγνώστες μας. Στόχος μας είναι η αντικειμενική πληροφόρηση και η ουσιαστική κάλυψη των ειδήσεων με υπευθυνότητα και σεβασμό στην αλήθεια.

Διαβάστε ακόμα.

Αγρίνιο: αγροτικό “μπήκε” μέσα σε φούρνο στην ΗΡ. Πολυτεχνείου. Από θαύμα δεν τραυματίστηκε η ιδιοκτήτρια
On Camera

AgrinioNet.gr Αποκλειστικό: Η στιγμή που το αγροτικό μπουκάρει στο φούρνο στην Ηρ. Πολυτεχνείου στο Αγρίνιο VIDEO

Ήταν γύρω στις 8 και κάτι το πρωί όταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε...

από Συντακτική Ομάδα
16/06/2025, 19:09
Αγρίνιο: αγροτικό “μπήκε” μέσα σε φούρνο στην ΗΡ. Πολυτεχνείου. Από θαύμα δεν τραυματίστηκε η ιδιοκτήτρια
On Camera

Αγρίνιο: αγροτικό “μπήκε” μέσα σε φούρνο στην ΗΡ. Πολυτεχνείου. Από θαύμα δεν τραυματίστηκε η ιδιοκτήτρια

Το χάρο με τα μάτια της είδε σήμερα λίγο μετά τις 8 το πρωί ιδιοκτήτρια...

από Συντακτική Ομάδα
16/06/2025, 09:31
Τι απαντά ο Γ. Φαρμάκης περί αεροδρομίου – βοσκότοπου
Αγρίνιο

Παραίτηση βόμβα Γιάννου Φαρμάκη από αυτοδιοικητικά του καθήκοντα.

Παρελθόν αποτελεί πλέον ο αντιδήμαρχος Γιάννος Φαρμάκης από το δήμο Αγρινίου Ερωτηματικά προκαλεί η παραίτηση...

από Συντακτική Ομάδα
15/06/2025, 23:05
Ελ. Κρητικού: στον ΕΦΚΑ Αγρινίου αντιμετωπίζαμε ντροπιαστικές συμπεριφορές. Γραμματέας απέτρεπε ΑΜΕΑ να κάνουν ενστάσεις για τα ποσοστά αναπηρίας
Αγρίνιο

Ελ. Κρητικού: στον ΕΦΚΑ Αγρινίου αντιμετωπίζαμε ντροπιαστικές συμπεριφορές. Γραμματέας απέτρεπε ΑΜΕΑ να κάνουν ενστάσεις για τα ποσοστά αναπηρίας

Διαστάσεις φαίνεται παίρνει το σκάνδαλο στον ΕΦΚΑ Αγρινίου όπου 55χρονη επιχειρηματίας, υπάλληλοι του ΕΦΚΑ αλλά...

από Συντακτική Ομάδα
15/06/2025, 20:54
Αγρίνιο: Με χειροπέδες στον εισαγγελέα οι 8 που συνελήφθησαν για το σκάνδαλο στον ΕΦΚΑ Αγρινίου και τις αναπηρικές συντάξεις ΔΕΙΤΕ VIDEO
On Camera

Αγρίνιο: Με χειροπέδες στον εισαγγελέα οι 8 που συνελήφθησαν για το σκάνδαλο στον ΕΦΚΑ Αγρινίου και τις αναπηρικές συντάξεις ΔΕΙΤΕ VIDEO

Με χειροπέδες πέρασαν την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι οι...

από Συντακτική Ομάδα
13/06/2025, 16:05
Κώστας Πιστιόλας: «Δεν κάνουμε αντιπολίτευση για να δημιουργούμε πιρουέτες»
Αγρίνιο

Κώστας Πιστιόλας: «Δεν κάνουμε αντιπολίτευση για να δημιουργούμε πιρουέτες»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αγρινίου Κώστας...

από Συντακτική Ομάδα
12/06/2025, 19:13

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τεχνική Εταιρεία A4B

RSS Sara & Mara | Blog

  • Εις την Γαλλικήν ... sara-mara
  • Άτολμος λόγω πολιτικής ομηρίας; sara-mara
  • Μην τάξεις στον άγιο κερί... sara-mara
  • Ο Βοεβόδας... μήνυσε ... sara-mara
  • Μια βοσκοπούλα έμορφη... sara-mara
  • ΔΕΥΑ Αγρινίου: “ξεβούλωσαν” τα φρεάτια στην οδό Αγγελοκάστρου sara-mara

agrinionet .gr

Αγρίνιο

Τοπικά Νέα

Δυτική Ελλάδα

Ελλάδα

Πολιτική

Παραπολιτική

Coloured Stories

Ροή Ειδήσεων

 

Οικονομία

Υγεία

Πολιτισμός

 

Συνεντεύξεις

Info

Ταυτότητα

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Cookies

Όροι Χρήσης

 

Επικοινωνία

....

Web Design & Development

© 2025 Agrinionet

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agrinionet.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

agrinionet .gr

Αγρίνιο

Τοπικά Νέα

Δυτική Ελλάδα

Ελλάδα

Πολιτική

Παραπολιτική

Coloured Stories

Ροή Ειδήσεων

 

Οικονομία

Υγεία

Πολιτισμός

 

Συνεντεύξεις

Info

Ταυτότητα

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Cookies

Όροι Χρήσης

 

Επικοινωνία

....

Web Design & Development

© 2024 Agrinionet

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agrinionet.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αγρίνιο
  • Τοπικά Νέα
    • Αγρίνιο
    • Άκτιο Βόνιτσας
    • Αμφιλοχία
    • Θέρμο
    • Μεσολόγγι
    • Ναύπακτος
    • Ξηρόμερο
  • Δυτική Ελλάδα
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Παραπολιτική
  • Coloured Stories
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
    • Εκδηλώσεις
    • Θέατρο
    • Σινεμά

© 2024 Agrinionet.gr. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.