Τον πανικό έσπειρε στα γραφεία της πρόνοιας ένας 47χρονος άνδρας που απείλησε υπάλληλο με χαρτοκόπτη για να διεκπεραιώσει υπόθεση του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr ο 47 χρονος άνδρας έφτασε στα γραφεία της Πρόνοιας σήμερα στις 9.45 το πρωί κρατώντας ένα έγγραφο και ζήτησε με επιτακτικό τρόπο να μιλήσει με την κοινωνική λειτουργό που είχε αναλάβει να ερευνήσει με εισαγγελική εντολή οικογενειακή του υπόθεση.
Τις πρώτες στιγμές που μίλησε με υπαλλήλους για την υπόθεση του, τίποτα δεν έδειχνε αυτά που θα ακολουθούσαν. Συναντήθηκε με την Διευθύντρια της Πρόνοιας και αφού τον ενημέρωσε πως η συγκεκριμένη κοινωνική λειτουργός ήταν σε άδεια, τον συνόδευσε σε συνάδελφο της, όπου πήρε την ίδια απάντηση ενώ του είπαν ότι την Δευτέρα θα ήταν στο γραφείο της. Παρόλα αυτά τον ενημέρωσαν ότι η υπηρεσία δεν μπορούσε να κάνει κάτι για το θέμα του και έπρεπε να απευθυνθεί στην Εισαγγελία. Από εκείνη την στιγμή όλα άλλαξαν στην συμπεριφορά του 47 χρονου.
Ο άνδρας είχε μαζί του ένα κουτί το οποίο έσκισε και από μέσα έβγαλε έναν χαρτοκόπτη με τον οποίο άρχισε να απειλεί, λέγοντας « σήμερα θα τελειώσουν όλα». Όπως ήταν λογικό οι υπάλληλοι τρομοκρατήθηκαν και κάποιοι από αυτούς κλειδώθηκαν στα γραφεία τους. Στην συνέχεια ο άνδρας αποχώρησε και λίγα λεπτά μετά ένας πολίτης ενημέρωσε τους υπαλλήλους ότι στα σκαλιά του κτηρίου βρίσκονταν ένας άνδρας με αίματα γύρω του.
Οι υπάλληλοι που είχαν ήδη ειδοποιήσει την αστυνομία, βγήκαν στον διάδρομο και είδαν τον 47χρονο να είναι μέσα στα αίματα στα σκαλιά. Είχε αυτοτραυματιστεί κάνοντας χαρακιές στο χέρι του με τον χαρτοκόπτη. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του του ΕΚΑΒ, ενώ διαπραγματευτής αστυνομικός έφτασε στο σημείο και παρενέβη για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου τα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
ΔΕΙΤΕ VIDEO ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΟΠΕΝ με τον Πέτρο Κουσουλό


