Με χειροπέδες πέρασαν την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι οι 8 συλληφθέντες για την υπόθεση των «μαϊμού» συντάξεων στον ΕΦΚΑ Αγρινίου.
Να θυμίσουμε ότι οι αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΛΑΣ είχαν πολύ καλά δεμένη την υπόθεση και χθες το πρωί άρχισαν οι προσαγωγές.
Οι προσαχθέντες είναι τελικά 8 και πρόκειται για υπαλλήλους του ΕΦΚΑ Αγρινίου, 2 νοσηλεύτριες, ένας ιδιώτης γιατρός και μια επιχειρηματίας.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του AgrinioNet.gr η υπόθεση φαίνεται πως έχει «ουρά» μιας και ακούγεται ότι οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί εάν εμπλέκονται κι άλλοι στην υπόθεση και ποιοι είναι αυτοί που έλαβαν παράνομα επιδόματα και συντάξεις.
