• Ακούστε τώρα | KosmosFM
  • Sara & Mara | Blog
Παρασκευή, 4 Ιουλίου, 2025
agrinionet.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αγρίνιο
  • Τοπικά Νέα
  • Δυτική Ελλάδα
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Παραπολιτική
  • Coloured Stories
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
agrinionet.gr
  • Αγρίνιο
  • Τοπικά Νέα
  • Δυτική Ελλάδα
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Παραπολιτική
  • Coloured Stories
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
agrinionet.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων

Κυριακή Γρίβα – Σπαρακτική στη δίκη η μητέρα: «Τη Δευτέρα γιορτάζει και θέλω να της κάνω ένα δώρο»

από Συντακτική Ομάδα
03/07/2025
σε Ειδήσεις, Ελλάδα
Χρόνος ανάγνωσης: 1 ′
A A
0
Κυριακή Γρίβα – Σπαρακτική στη δίκη η μητέρα: «Τη Δευτέρα γιορτάζει και θέλω να της κάνω ένα δώρο»
Share on FacebookShare on Twitter

Αγκαλιά με φωτογραφίες από ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές ανέβηκε στο βήμα του Κακουργιοδικείου η Δέσποινα Καλλέα, πριν δώσει το προφίλ του κατηγορούμενου γυναικοκτόνου, όπως τον έζησε, από την αρχή της σχέσης του με την δολοφονημένη Κυριακή

Με την φωτογραφία του μνήματος της Κυριακής, η Δέσποινα Καλλέα, μητέρα της 28χρονης που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφο της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, απευθύνθηκε στον κατηγορούμενο, όταν ανέβηκε στο βήμα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Σχετικά Άρθρα.

Θανάσης Παπαθανάσης από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΟΑΣΕ: «Η Ελλάδα πυλώνας σταθερότητας και υπερασπιστής του Διεθνούς Δικαίου»

«Λουκέτο» 48 ωρών στις υπηρεσίες καθαριότητας όλων των δήμων της χώρας

Εξιχνιάστηκε η απάτη των 24.000 ευρώ στο Μεσολόγγι – Ποιος αναζητείται;

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο 50χρονος κρεοπώλης για την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου τον Ιανουάριο του 2024 στο Μεσολόγγι.

Του ζήτησε να κοιτάξει την φωτογραφία και είπε: «Θέλω να δει αυτήν την φωτογραφία. Να δει πού βρίσκεται σήμερα το παιδί μου. Εκεί είναι τώρα! Εκεί κατάφερες να την πας. Δεν έκανε ρούπι από το πλευρό σου. Ήταν η μόνη που σε αγάπησε πραγματικά, αλλά εσύ δεν την αγάπησες και της το ανταπέδωσες με πέντε μαχαιριές στο αστυνομικό τμήμα!».

«Εύχομαι να καεί στην κόλαση το κάθαρμα»

Η γυναίκα που έχασε την κόρη της από το μαχαίρι του 40χρονου, ξεκίνησε να καταθέτει στο δικαστήριο συντετριμμένη. Η πρώτη της φράση προκάλεσε συγκίνηση σε πολλούς μέσα στην δικαστική αίθουσα:

«Είμαι η μαμά της Κυριακής Γρίβα, που δολοφονήθηκε στο αστυνομικό τμήμα από τον πρώην σύντροφο της! Αυτό το τέρας. Έτσι συστήνομαι από την 1η Απριλίου και μένουν όλοι με το στόμα ανοιχτό. Αυτός εδώ είναι στην πραγματικότητα ο κύριος που βλέπετε απέναντι σας», είπε και πρόσθεσε πως με όλη τη δύναμη της ψυχής της «εύχομαι να καεί στην κόλαση το κάθαρμα».

Η μάρτυρας έφερε να δείξει στο δικαστήριο φωτογραφίες με οικογενειακές στιγμές, με την κόρη της να γελά, αλλά έφερε και μία, με το μνήμα της Κυριακής, που θέλησε να δείξει στον κατηγορούμενο.

«Αυτή είναι μια φωτογραφία για το πού βρίσκεται σήμερα το παιδί μου. Θέλω να τη δώσω στα χέρια του δικηγόρου του ή στον ίδιο, να δει πού είναι. Τις αναγνωρίζεις τις φωτογραφίες; Βλέπεις που είναι; Σεβαστείτε με. Δεν είμαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Αυτός ο τόπος είναι ο τόπος που πηγαίνω κάθε φορά που νιώθω την ανάγκη να αγκαλιάσω το παιδί μου. Εσείς, όταν θέλετε, θα τα πάρετε τηλέφωνο να τους μιλήσετε, θα τα αγκαλιάσετε, θα τα φιλήσετε. Αλλά εγώ.. Δεν ξέρω τι να σας πω.. (Θέλω) Να δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού μου. Τη Δευτέρα γιορτάζει και θέλω να της κάνω ένα δώρο! Αυτός της στέρησε το δικαίωμά της να γιορτάζει, να χαίρεται… Εδώ πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους: εγώ, ο μπαμπάς της, η κόρη μου η μικρή».

Η ζήλεια και τα… χαστούκια

Η κ. Καλλέα περιέγραψε τον κατηγορούμενο ως χειριστικό, κτητικό, βίαιο άνθρωπο, που χειροδικούσε σε βάρος της κόρης της, με «μαύρη ψυχή», τονίζοντας πως δεν έχει οποιοδήποτε ψυχιατρικό πρόβλημα. Αναφέρθηκε μάλιστα σε ένα περιστατικό που συνέβη στους πρώτους μήνες της σχέσης της Κυριακής με τον 40χρονο: «Το πρώτο εξάμηνο της σχέσης τους, περπατούσαν στον δρόμο και τους συνάντησε ένας συμμαθητής της και της μίλησε. Αυτό δεν άρεσε σε αυτό το τέρας και τη χτύπησε: της έδωσε δύο χαστούκια. Μιλήσαμε με βιντεοκλήση, μου το είπε ως κάτι κολακευτικό, ότι τη ζηλεύει, άρα την αγαπάει. «Είσαι αποκλειστικά δικιά μου, δεν θα σε πάρει κανένας», της έλεγε.

Περιέγραψε επίσης τον τρόπο που έμαθε ότι ήταν η δική της η κόρη εκείνη που έπεσε νεκρή «στο έγκλημα που άκουσα στις ειδήσεις». Όπως είπε για τη μοιραία για την οικογένειά της «1η Απριλίου που σταμάτησε η ζωή μου, μόλις είχα γυρίσει από το σχολείο που άφησα το παιδί και άνοιξα την τηλεόραση και ξεκίνησα τις δουλειές μου. Άκουσα ότι έχει γίνει κάποιο έγκλημα, αλλά δεν είχαν πει ονόματα και δεν το συνδύασα. Με πήρε ο πρώην άντρας μου κατευθείαν και μου είπε ‘είδες τί έγινε;’. Και μου λέει, έτσι κι έτσι και το μόνο που θυμάμαι είναι ένα ντουπ! Ήρθε και με μάζεψε ο σύζυγός μου».

Το «συμπαθητικό αγόρι»

Πρόεδρος: Πότε επικοινωνήσατε τελευταία φορά με την Κυριακή;

Μάρτυρας: Την προηγούμενη μέρα. Πήγα στο καινούργιο σπίτι της. Κάναμε σχέδια, πώς θα φτιάξουμε το σπίτι, τα έπιπλα.. Θα έμενε μόνη της, το είχε πάρει απόφαση.

Πρόεδρος: Τη ρωτήσατε πώς πήρε την απόφαση;

Μάρτυρας: Μου είπε ότι δεν μπορεί άλλο, «έχω φτάσει στα όρια μου, δεν μπορώ άλλο να είμαι η καλή, θέλω να ξεφύγω». Είχε κουραστεί από τη σχέση της.

Πρόεδρος: Βλέπουμε στις φωτογραφίες ένα συμπαθητικό αγόρι…

Μάρτυρας: Αυτό το βλέπετε ως συμπαθητικό;

Πρόεδρος: Έτσι θα το χαρακτήριζα εγώ. Βλέποντας μόνο από τη φωτογραφία που μας προσκομίσατε από κάποια Χριστούγεννα. Δεν βλέπεις τίποτα νοσηρό ή άρρωστο. Βλέπεις φυσιολογικούς ανθρώπους νεαρής ηλικίας να χαίρονται. Ωστόσο ερευνούμε ένα έγκλημα για το πώς αυτός ο άνθρωπος έφτασε στο σημείο να σκοτώσει το παιδί σας. Πότε καταλάβατε ότι υπάρχει ζήτημα; Τι βλέπατε;

Μάρτυρας: Αυτό που φαίνεται, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Στις φωτογραφίες βγαίνουμε με χαμόγελο, αλλά είναι η ψυχή μας μαύρη. Σε καμία περίπτωση δεν έδειχνε να είναι ψυχιατρικά ή ψυχολογικά διαταραγμένος. Ήμουν πάντα κοντά στα παιδιά μου. Θέλησα να είμαι όσο πιο καταδεκτική μητέρα για να είμαι κοντά τους σαν φίλη, κάνοντας κάποιες υποχωρήσεις.

Η μάρτυρας είπε πως σταδιακά, μετά το περιστατικό που χαστούκισε την Κυριακή, η κακοποίηση και η χειριστική συμπεριφορά εκ μέρους του 40χρονου κλιμακωνόταν, με αποτέλεσμα η κόρη της, ενώ ήταν εκείνη που εργαζόταν, να μην έχει χρήματα. «Της έπαιρνε τις κάρτες. Δεν εργαζόταν ποτέ, πάντα η Κυριακή δούλευε. Ο μόνος του σκοπός ήταν πώς θα πάρει χρήματα χωρίς να δουλέψει, από επιδόματα για παράδειγμα».

Η διαδικασία συνεχίζεται.

Tags: ΕιδήσειςΕλλάδαΕπικαιρότητα
Συντακτική Ομάδα

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του AgrinioNet.gr δεσμεύεται να παρέχει έγκυρη, έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν την τοπική και εθνική επικαιρότητα. Με επαγγελματισμό και αφοσίωση, καταγράφουμε τις εξελίξεις, αναλύουμε τα γεγονότα και φέρνουμε στο προσκήνιο θέματα που ενδιαφέρουν τους αναγνώστες μας. Στόχος μας είναι η αντικειμενική πληροφόρηση και η ουσιαστική κάλυψη των ειδήσεων με υπευθυνότητα και σεβασμό στην αλήθεια.

Διαβάστε ακόμα.

Επίσκεψη μαθητών στην έκθεση «Πέτρινοι Φάροι» του Πολεμικού Ναυτικού στο Μέγαρο Χρυσόγελου
Εκδηλώσεις

Επίσκεψη μαθητών στην έκθεση «Πέτρινοι Φάροι» του Πολεμικού Ναυτικού στο Μέγαρο Χρυσόγελου

Δεκάδες μαθητές από το Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης «Το Χαμόγελο» και το 1ο ΚΔΑΠ Ιερής Πόλης...

από Συντακτική Ομάδα
03/07/2025, 21:32
Προχωρούν οι διαδικασίες για την προκήρυξη του διαγωνισμού μελετών για την χωροταξική ανάπτυξη της περιοχής της λίμνης Τριχωνίδας
Αγρίνιο

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης ή μαθήματα κοινωνικού ήθους από την ΤΕΡΝΑ …»

Με αφορμή μία άκρως προσβλητική  επιστολή την οποία απηύθυνε προ ημερών προς το Δημοτικό Συμβούλιο...

από Συντακτική Ομάδα
03/07/2025, 21:12
Π.Δ.Ε.: Ξεκινούν τα αντιπλημμυρικά έργα στην Ιόνια Οδό
Δυτική Ελλάδα

Π.Δ.Ε.: Ξεκινούν τα αντιπλημμυρικά έργα στην Ιόνια Οδό

Σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα πέριξ της Ιονίας Οδού, σε ένα από τα πιο πυκνοκατοικημένα τμήματα της...

από Συντακτική Ομάδα
03/07/2025, 21:06
Μετά τον Πάνο και το Θάνο… ποιοι θα πάνε στο ΣΥΡΙΖΑ; Ο Τσίπρας ετοιμάζει… αλλαγές
Μεσολόγγι

ΣΥΡΙΖΑ: Άριστοι στη διαφθορά και το φαγοπότι

Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να μην συμβιβαστούν με τη σήψη. Να απαιτήσουν καθαρές απαντήσεις, λογοδοσία...

από Συντακτική Ομάδα
03/07/2025, 21:01
Θανάσης Παπαθανάσης από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΟΑΣΕ: «Η Ελλάδα πυλώνας σταθερότητας και υπερασπιστής του Διεθνούς Δικαίου»
Ελλάδα

Θανάσης Παπαθανάσης από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΟΑΣΕ: «Η Ελλάδα πυλώνας σταθερότητας και υπερασπιστής του Διεθνούς Δικαίου»

Στις εργασίες της Ολομέλειας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ στο Πόρτο συμμετείχε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας...

από Συντακτική Ομάδα
03/07/2025, 20:58
Μίλτος Ζαμπάρας: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ έγινε ΑΤΜ για κομπιναδόρους με την κάρτα του αγρότη και το PIN της ΝΔ
Οικονομία

Μίλτος Ζαμπάρας: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ έγινε ΑΤΜ για κομπιναδόρους με την κάρτα του αγρότη και το PIN της ΝΔ

Σε μετωπική σύγκρουση με την κυβέρνηση προχώρησε ο Bουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μίλτος Ζαμπάρας, καταγγέλλοντας...

από Συντακτική Ομάδα
03/07/2025, 20:51

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τεχνική Εταιρεία A4B

RSS Sara & Mara | Blog

  • Τι θα κάνει ο Γάκιας αν ο κοριός έχει πιάσει κι άλλον από την παράταξη του; sara-mara
  • Ο Δήμαρχος Αγρινίου δεν μπορεί να κάνει ζάφτι την παράταξη του. Ποιον θέλει για δήμαρχο; Μήπως υπάρχει τρίτο πρόσωπο που θα αναγκαστούν να τον βάλουν μπροστά για να μην χαθεί ο δήμος; sara-mara
  • Εις την Γαλλικήν ... sara-mara
  • Άτολμος λόγω πολιτικής ομηρίας; sara-mara
  • Μην τάξεις στον άγιο κερί... sara-mara
  • Ο Βοεβόδας... μήνυσε ... sara-mara

agrinionet .gr

Αγρίνιο

Τοπικά Νέα

Δυτική Ελλάδα

Ελλάδα

Πολιτική

Παραπολιτική

Coloured Stories

Ροή Ειδήσεων

 

Οικονομία

Υγεία

Πολιτισμός

 

Συνεντεύξεις

Info

Ταυτότητα

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Cookies

Όροι Χρήσης

 

Επικοινωνία

....

Web Design & Development

© 2025 Agrinionet

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agrinionet.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

agrinionet .gr

Αγρίνιο

Τοπικά Νέα

Δυτική Ελλάδα

Ελλάδα

Πολιτική

Παραπολιτική

Coloured Stories

Ροή Ειδήσεων

 

Οικονομία

Υγεία

Πολιτισμός

 

Συνεντεύξεις

Info

Ταυτότητα

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Cookies

Όροι Χρήσης

 

Επικοινωνία

....

Web Design & Development

© 2024 Agrinionet

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agrinionet.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αγρίνιο
  • Τοπικά Νέα
    • Αγρίνιο
    • Άκτιο Βόνιτσας
    • Αμφιλοχία
    • Θέρμο
    • Μεσολόγγι
    • Ναύπακτος
    • Ξηρόμερο
  • Δυτική Ελλάδα
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Παραπολιτική
  • Coloured Stories
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
    • Εκδηλώσεις
    • Θέατρο
    • Σινεμά

© 2024 Agrinionet.gr. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.