Σε κινητοποιήσεις προχωρούν εκ νέου οι δικαστικοί υπάλληλοι στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο σχετικής ανακοίνωσης της ΟΔΥΕ.
Ειδικότερα, κατόπιν της υπ’ αριθμ. 26/5-5-2026 ανακοίνωσης της Ομοσπονδίας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Αγρινίου, με ομόφωνη απόφαση, προχώρησε στην κήρυξη δίωρων διακοπών εργασίας για τα μέλη του.
Οι διακοπές εργασίας θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 6 Μαΐου έως και την Παρασκευή 8 Μαΐου 2026, κατά το χρονικό διάστημα από τις 09:00 έως τις 11:00 το πρωί.
Οι κινητοποιήσεις εντάσσονται στο ευρύτερο πλαίσιο διεκδικήσεων του κλάδου, με τους δικαστικούς υπαλλήλους να ζητούν την ικανοποίηση αιτημάτων που σχετίζονται με τις συνθήκες εργασίας και τη λειτουργία των δικαστικών υπηρεσιών.









