• Ακούστε τώρα | KosmosFM
  • Sara & Mara | Blog
Κυριακή, 13 Ιουλίου, 2025
agrinionet.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αγρίνιο
  • Τοπικά Νέα
  • Δυτική Ελλάδα
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Παραπολιτική
  • Coloured Stories
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
agrinionet.gr
  • Αγρίνιο
  • Τοπικά Νέα
  • Δυτική Ελλάδα
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Παραπολιτική
  • Coloured Stories
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
agrinionet.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων

Τι αποκαλύπτει ο Π.Παπαδόπουλος για τα όσα συνέβησαν στον ΣΥΡΙΖΑ

από Συντακτική Ομάδα
17/12/2018
σε Μεσολόγγι, Πολιτική, Συνεντεύξεις
Χρόνος ανάγνωσης: 1 ′
A A
0
Τι αποκαλύπτει ο Π.Παπαδόπουλος για τα όσα συνέβησαν στον ΣΥΡΙΖΑ
Share on FacebookShare on Twitter

Συνέντευξη που θα συζητηθεί παραχώρησε στο AgrinioNet.gr και τη Δήμητρα Λαοπόδη, ο επικεφαλής της παράταξης “Κοινωνία Μπροστά” στο Μεσολόγγι και διοικητής των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου Πάνος Παπαδόπουλος . Μιλά για όσα συμβαίνουν μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τις διεργασίες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου, αλλά και την στάση της νομαρχιακής επιτροπής, ενώ σχολιάζει και τη στάση του γραμματέα Κώστα Ταφλανίδη και των βουλευτών του νομού.

Απαντώνατς για το αν υπάρχει ή όχι κώλυμα με την υποψήφιότητα του στο δήμο Μεσολογγίου αναφέρει “ Δεν υπάρχει κανένα κώλυμα, το κώλυμα που επικαλούνται κάποιοι δεν ισχύει. Το θέμα δεν είναι νομικό, ήταν εξόχως πολιτικό και αν κάποιοι έχουν πάρει τις όποιες αποφάσεις, αυτές είναι σεβαστές, τουλάχιστον όμως θα έπρεπε εμείς να είμαστε ενημερωμένοι και να γίνει μία έντιμη πολιτική συζήτηση, η οποία δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα”.

Σχετικά Άρθρα.

 Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου στην Αιτωλικιώτισσα Έλενα Παπασταματοπούλου για το χρυσό μετάλλιο στο προολυμπιακό τουρνουά της Κορέας 

Να γίνουμε ζωντανή μαρτυρία ελπίδας, αλήθειας και ζωής προς όλη την Οικουμένη

Η επέμβαση της Π.Υ. σταμάτησε τη φωτιά στην περίφραξη του αρχαίου θέατρου Οινιαδών – Ισχυρή άνεμοι πνέουν στην περιοχή. Βίντεο

Πρόγραμμα προβολών «Τα Θερινά τα Σινεμά» Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου 

Αναφορικά με τη στάση του και τις δηλώσεις περί στροφής σε άλλον υποψήφιο του γραμμετέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ταφλανίδη, ο Π. Παπαδόπουλος σημειώνει ότι “δεν θα έπρεπε καν να διανοηθεί να εκστομίσει αυτά τα πράγματα, είναι πολιτικό, ηθικό και κομματικό το ατόπημα”. 

Κληθείς να σχολιάσει το σενάριο πως μπορεί να έχει δοθεί ήδη το “δακτυλίδι” της υποψηφιότητας σε άλλον υποψήφιο, ο Π. Παπαδόπουλος θεωρεί πως μια τέτοια τέτοια εικασία δεν μπορεί να αποκλειστεί. “Το ζήτημα είναι ότι υπάρχει μία αντίστροφη διαδικασία, δηλαδή από τη στιγμή που στο Μεσολόγγι οι οργανώσεις μελών θα αποφασίσουν την προσεχή Δευτέρα, ανεξαρτήτως του αν η τελική επιλογή έχει γίνει κεντρικά στη βάση της φιλοσοφίας αυτής που λέτε, πρέπει ως κόμμα της αριστεράς, ως δημοκρατική διαδικασία να σέβεσαι αυτή τη διαδικασία, την καταστατική και όχι να λειτουργείς αντίστροφα και να δημιουργήσεις τετελεσμένα, υποστηρίζει ο κ. Παπαδόπουλος.

“Αν ο βηματισμός αυτών των ανθρώπων των υπευθύνων της αυτοδιοίκησης με τις αυτοδιοικητικές κινήσεις είναι τέτοιος, εγώ δεν μπορώ να πω ότι είναι και ο καλύτερος…” σχολιάζει σχετικά με το αν οι ιθύνοντες της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν τα θέματα του Μεσολογγίου και επαναλαμβάνει πως υπάρχει μία αυτοδιοικητική παράταξη “που κανένας μα κανένας, είτε βουλευτής, είτε συντονιστής δεν μπορεί να την καταργήσει, αλλά αυτή η ίδια θα πάρει τις όποιες αποφάσεις, είτε θα πρέπει να αυτοδιαλυθεί, είτε να αποσυρθεί, είτε να συμμετάσχει στις εκλογές”.

Σχολιάζοντας την πιθανότητα υποψήφιος για το δήμο Μεσολογγίου να είναι ένας Αγρινιώτης αναφέρει “ μπορεί κάθε ελεύθερος άνθρωπος να θεωρεί τον εαυτό του δημότη Μεσολογγίου” υπογραμμίζει όμως ότι “άτομα και συγκεκριμένες προσωπικότητες που σήμερα λένε ότι π.χ. ήθελα να φύγει ο Καραπάνος, ο Παπαναστασίου ή ο Λουκόπουλος, δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι θέση αυτοδιοικητική, πολιτική, να πάω  δηλαδή με τον απέναντι, τον πιο ισχυρό για να δημιουργήσω τις προϋποθέσεις για να φύγει. Και; Ποιο είναι το επίδικο από κει κι ύστερα; Από τη στιγμή που θα φύγει τι προϋποθέσεις έχει δημιουργήσει για το στόχο, το όραμα, που έχεις για το δήμο; Το ζήτημα είναι ότι κάθε άνθρωπος εκεί που τοποθετείται πρέπει να εκτιμάται το έργο του στο αποτέλεσμα”.

“ Στη ζωή μου δεν ζήτησα κάτι σε ανταποδοτική βάση, έχω όμως τουλάχιστον την τεχνογνωσία, την επιστημονική γνώση και την ικανότητα και αυτό αποτυπώνεται στα αποτελέσματα της δουλειάς και δύο στα νοσοκομεία, αλλά κυρίως στο Μεσολόγγι. Δείτε τι συζητά τώρα η πόλη για το νοσοκομείου στο Μεσολόγγι και ελάτε να ξανασυζητήσουμε”. Σχολιάει σχετικά με τα όσα λέγονται σε κάποιους κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ πως έπρεπε να είναι ικανοποιημένος με τη θέση του διοικητή στο Νοσοκομείο.

Τέλος σχετικά με τις εκτιμήσεις ορισμένων πως οι βουλευτές δεν θέλουν να ασχοληθούν με τις δημοτικές εκλογές, ο Π.Παπαδόπουλος εκτιμά πως έχουν υποχρέωση να βοηθάνε στις δημοτικές εκλογές. “Η ουσία είναι ότι στην πράξη όμως πρέπει αυτό να εκφράζεται, να αποτυπώνεται και να εκδηλώνεται. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν απόψεις που να λένε ότι εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι δημοτικές εκλογές, με ενδιαφέρουν οι βουλευτικές. Με αυτή τη λογική στην παρούσα πολιτική συγκυρία, αν προηγηθούν οι βουλευτικές εκλογές, εμείς οι υπόλοιποι που ασχολούμαστε με το αυτοδιοικητικό κομμάτι, με τη διοικητική διαδικασία, με το κόμμα, τι πρέπει να πούμε; Ότι δεν μας ενδιαφέρουν οι βουλευτικές εκλογές;” αναρωτιέται με νόημα ο Π. Παπαδόπουλος.

Tags: ΜεσολόγγιΠαπαδόπουλοςΣΥΡΙΖΑ
Συντακτική Ομάδα

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του AgrinioNet.gr δεσμεύεται να παρέχει έγκυρη, έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν την τοπική και εθνική επικαιρότητα. Με επαγγελματισμό και αφοσίωση, καταγράφουμε τις εξελίξεις, αναλύουμε τα γεγονότα και φέρνουμε στο προσκήνιο θέματα που ενδιαφέρουν τους αναγνώστες μας. Στόχος μας είναι η αντικειμενική πληροφόρηση και η ουσιαστική κάλυψη των ειδήσεων με υπευθυνότητα και σεβασμό στην αλήθεια.

Διαβάστε ακόμα.

 Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου στην Αιτωλικιώτισσα Έλενα Παπασταματοπούλου για το χρυσό μετάλλιο στο προολυμπιακό τουρνουά της Κορέας 
Ειδήσεις

 Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου στην Αιτωλικιώτισσα Έλενα Παπασταματοπούλου για το χρυσό μετάλλιο στο προολυμπιακό τουρνουά της Κορέας 

από Συντακτική Ομάδα
12/07/2025, 21:51
Μητροπολίτης Δαμασκηνός: Να έχουμε και εμείς τον πόθο να βρούμε τον Χριστό
Αρθρογραφία

Να γίνουμε ζωντανή μαρτυρία ελπίδας, αλήθειας και ζωής προς όλη την Οικουμένη

Του Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού Γνωρίζουμε πως ο Απόστολος Παύλος, σύμφωνα με την...

από Συντακτική Ομάδα
12/07/2025, 21:36
Κέντρο Υγείας Βόνιτσας: Η Αριστεία βλάπτει σοβαρά την Υγεία !
Άκτιο Βόνιτσας

Ανακοίνωση της ΚΟ Ακτίου-Βόνιτσας του ΚΚΕ, για την απαράδεκτη ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα Κ.Υ. Βόνιτσας και Κατούνας

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΛΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ...

από Συντακτική Ομάδα
11/07/2025, 21:17
Επίσκεψη Κ. Πιστιόλα στο Καινούριο
Αγρίνιο

Επίσκεψη Κ. Πιστιόλα στο Καινούριο

Κ. Πιστιόλας: έχουμε άλλη αντίληψη για τις «συνοικίες», όπου το Αγρίνιο μπορεί να συναντήσει το...

από Συντακτική Ομάδα
10/07/2025, 20:33
Θανάσης Παπαθανάσης: Ο Προϋπολογισμός του 2025 στοχεύει στην κοινωνική συνοχή και την αύξηση των εισοδημάτων.  
Ειδήσεις

Θανάσης Παπαθανάσης: «Επενδύουμε στη σταθερότητα, προχωράμε με όραμα – Για μια Ελλάδα δίκαιη, αξιόπιστη με αναπτυξιακή πορεία»

Στην Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Θανάσης Παπαθανάσης, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου...

από Συντακτική Ομάδα
10/07/2025, 20:06
Η επέμβαση της Π.Υ. σταμάτησε τη φωτιά στην περίφραξη του αρχαίου θέατρου Οινιαδών – Ισχυρή άνεμοι πνέουν στην περιοχή. Βίντεο
Ειδήσεις

Η επέμβαση της Π.Υ. σταμάτησε τη φωτιά στην περίφραξη του αρχαίου θέατρου Οινιαδών – Ισχυρή άνεμοι πνέουν στην περιοχή. Βίντεο

Νεότερα Η πυροσβεστική και όλες οι δυνάμεις που συμμετείχαν κατάφεραν να σταματήσουν την πυρκαγιά στην...

από Συντακτική Ομάδα
10/07/2025, 19:39

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τεχνική Εταιρεία A4B

RSS Sara & Mara | Blog

  • Δήμος Αγρινίου: Έστειλαν δελτίο Τύπου που έγραφε "ΜΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ".... sara-mara
  • Τι θα κάνει ο Γάκιας αν ο κοριός έχει πιάσει κι άλλον από την παράταξη του; sara-mara
  • Ο Δήμαρχος Αγρινίου δεν μπορεί να κάνει ζάφτι την παράταξη του. Ποιον θέλει για δήμαρχο; Μήπως υπάρχει τρίτο πρόσωπο που θα αναγκαστούν να τον βάλουν μπροστά για να μην χαθεί ο δήμος; sara-mara
  • Εις την Γαλλικήν ... sara-mara
  • Άτολμος λόγω πολιτικής ομηρίας; sara-mara
  • Μην τάξεις στον άγιο κερί... sara-mara

agrinionet .gr

Αγρίνιο

Τοπικά Νέα

Δυτική Ελλάδα

Ελλάδα

Πολιτική

Παραπολιτική

Coloured Stories

Ροή Ειδήσεων

 

Οικονομία

Υγεία

Πολιτισμός

 

Συνεντεύξεις

Info

Ταυτότητα

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Cookies

Όροι Χρήσης

 

Επικοινωνία

....

Web Design & Development

© 2025 Agrinionet

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agrinionet.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

agrinionet .gr

Αγρίνιο

Τοπικά Νέα

Δυτική Ελλάδα

Ελλάδα

Πολιτική

Παραπολιτική

Coloured Stories

Ροή Ειδήσεων

 

Οικονομία

Υγεία

Πολιτισμός

 

Συνεντεύξεις

Info

Ταυτότητα

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Cookies

Όροι Χρήσης

 

Επικοινωνία

....

Web Design & Development

© 2024 Agrinionet

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agrinionet.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αγρίνιο
  • Τοπικά Νέα
    • Αγρίνιο
    • Άκτιο Βόνιτσας
    • Αμφιλοχία
    • Θέρμο
    • Μεσολόγγι
    • Ναύπακτος
    • Ξηρόμερο
  • Δυτική Ελλάδα
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Παραπολιτική
  • Coloured Stories
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
    • Εκδηλώσεις
    • Θέατρο
    • Σινεμά

© 2024 Agrinionet.gr. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.