Θύμα ληστείας έπεσε σήμερα τα ξημερώματα μια 85χρονη γυναίκα στο Αγγελόκαστρο Αγρινίου. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της τουλάχιστον δύο άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, γύρω στις 4 τα ξημερώματα μπήκαν στο σπίτι της και την απείλησαν να τους αποκαλύψει που είχε κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.
Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν απαντούσε στις επίμονες ερωτήσεις τους και τότε αυτοί την χτύπησαν.
Αφού βρήκαν χρυσαφικά και κάποια χρήματα την φίμωσαν και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Η ηλικιωμένη σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr κατάφερε να τηλεφωνήσει στον ανιψιό της που μένει στο Αγρίνιο και εκείνος με την σειρά του ειδοποίησε την αστυνομία.
Η 85χρονη που στο παρελθόν διατηρούσε παντοπωλείο στο Αγγελόκαστρο, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι οι ληστές δεν ήταν αλλοδαποί γιατί μιλούσαν καλά ελληνικά.
Η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση έχει λάβει υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ώστε να εντοπιστούν οι θρασύτατοι ληστές.
Η ηλικιωμένη γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγρινίου.








