Την Τετάρτη 6 Μαΐου, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Μαυρομμάτης πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία της ΠΟΑΣΥ, όπου είχε συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, τον Αιτωλοακαρνάνα Χρήστο Μαυραγάνη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Μαυρομμάτης συνεχάρη τον κ. Μαυραγάνη για την εκλογή του σε μια ιδιαίτερα σημαντική θέση ευθύνης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ανάληψη των καθηκόντων από έναν άνθρωπο της περιοχής. Παράλληλα, του ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του, υπογραμμίζοντας τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει η ΠΟΑΣΥ στην εκπροσώπηση και στήριξη των αστυνομικών υπαλλήλων σε όλη τη χώρα, καθώς και στην προάσπιση των δικαιωμάτων τους.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Αντιπεριφερειάρχης είχε επίσης συνάντηση με τον απερχόμενο Πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρη Γερακαράκο, τον οποίο συνεχάρη για τη συνολική του προσφορά και το έργο που επιτέλεσε κατά τη διάρκεια της θητείας του, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στα ζητήματα του κλάδου.
Παράλληλα, ο κ. Μαυρομμάτης ενημερώθηκε αναλυτικά από τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας για τα βασικά ζητήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό σε πανελλαδικό επίπεδο, καθώς και για τις αυξημένες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Σώμα στην καθημερινή του υπηρεσία, τόσο σε επιχειρησιακό όσο και σε εργασιακό επίπεδο.
Η συζήτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, με κοινή διάθεση για συνέχιση της επικοινωνίας και συνεργασίας γύρω από θέματα που αφορούν την αστυνομική κοινότητα και την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών ασφαλείας.








